Βραζιλιάνος γεμάτος τατουάζ αφαίρεσε κομμάτια από τη σάρκα του για να χαράξει τους αριθμούς «666» - Δείτε τις εικόνες

Ο τραγουδιστής και καλλιτέχνης τατουάζ, Renato De Santa, λάτρευε πάντα το μελάνι και τις τροποποιήσεις στο σώμα και έχει ξοδέψει πάνω από 7.000 λίρες για να καλύψει το 65% του σώματός του με τατουάζ-Σκληρές εικόνες 

Ένας άνδρας που έχει καλύψει το 65% του σώματός του με τατουάζ, αφαίρεσε κομμάτια δέρματος από το κεφάλι του για να γράψει ένα διαβολικό μήνυμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mirror». 

Ο τραγουδιστής και καλλιτέχνης τατουάζ, Renato De Santa, 40 ετών, λάτρευε πάντα το μελάνι και τις τροποποιήσεις στο σώμα και έχει ξοδέψει πάνω από 7.000 λίρες για να καλύψει το 65% του σώματός του με τατουάζ. 

Ο Renato απέκτησε το πρώτο του τατουάζ όταν ήταν 18 ετών, ενώ στη συνέχεια έκανε piercing στα φρύδια και τα αυτιά του, πριν γίνει μαθητευόμενος σε ένα στούντιο τατουάζ, σε ηλικία 25 ετών. Το 2000, άνοιξε το δικό του στούντιο και από τότε, η προσωπική του συλλογή τατουάζ και σωματικών τροποποιήσεων έχει αυξηθεί.

Ο Renato, από το Σάο Πάολο, έχει πολλά piercing και παρόλο που έχει χάσει το μέτρημα του αριθμού των τατουάζ που έχει, υπολογίζει ότι το 65% του σώματός του είναι καλυμμένο με μελάνι. Ο Βραζιλιάνος υπολογίζει ότι έχει ξοδέψει 7.053 λίρες για όλες τις τροποποιήσεις του σώματός του, οι οποίες περιλαμβάνουν εμφυτεύματα σιλικόνης στο μέτωπό του και τατουάζ στα μάτια του με μαύρο χρώμα.

Έκανε, επίσης, επέμβαση διάσπασης της γλώσσας για να μοιάζει η γλώσσα του με του φιδιού και μια επώδυνη διαδικασία ουλής με τους αριθμούς «666» χαραγμένους στο δέρμα, στο πλάι του κεφαλιού του, που είναι ο τρόπος του Renato να διαμαρτυρηθεί κατά της Εκκλησίας. Ο ίδιος σπάνια δέχεται κριτική για την ακραία εμφάνισή του, αλλά μερικές φορές του γράφουν προσβλητικά μηνύματα στο διαδίκτυο. Όμως ο Renato αγνοεί τα σχόλια και δήλωσε ότι η εμφάνισή του δεν επηρεάζει καθόλου την ερωτική του ζωή.

Ο Renato De Santa με τα τατουάζ

Του αρέσει να μοιάζει με δαίμονα και σκοπεύει να κάνει περαιτέρω υποδερμικά εμφυτεύματα στα φρύδια, τα ζυγωματικά και τα γεννητικά του όργανα, καθώς και να κάνει piercing στα απόκρυφά του μέρη. «Στις μέρες μας, εξακολουθεί να υπάρχει προκατάληψη. Μερικές φορές λαμβάνω προσβλητικά μηνύματα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν με ανησυχεί. Στο διαδίκτυο οι άνθρωποι που μου στέλνουν μηνύματα είναι συνήθως χριστιανοί που λένε ότι θα πάω στην κόλαση και προωθούν τη ρητορική του μίσους. Αυτό δεν με ενοχλεί πια», αναφέρει ο ίδιος. 

Και προσθέτει: «Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ο κόσμος είναι για όλους όσους ζουν εδώ, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, χρώμα, φυλή και φύλο και ότι τίποτα και κανείς δεν περισσεύει». 

Ο Βραζιλιάνος που έχει χαράξει τους αριθμούς «666»

Πηγή: skai.gr