Τζόνσον: Με νοικιασμένο «ελληνικό» νυφικό η Κάρι Σίμοντς στον γάμο- Πόσο της κόστισε

Στην μυστικά οργανωμένη τελετή που ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Boris Johnson, παντρεύτηκε την Carrie Symonds στον Καθεδρικό Ναό Westminster το περασμένο Σάββατο 29 Μαΐου, η νύφη έδειχνε εντυπωσιακή, με τον πιο απλό και αιθέριο τρόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky News (@skynews)

Σύμφωνα με την βρετανική daily mail η 33χρονη Carrie, είχε φορέσει ένα νυφικό από το brand του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου. Το label μπήκε στην ελληνική αγορά το 1998, ξεκινώντας αρχικά με αφιέρωμα στην δεξιοτεχνία του moulage και couture τεχνικών. Πλέον οι δημιουργίες του σχεδιαστή είναι διαθέσιμες ανά το παγκόσμιο. O Χρήστος Κωστάρελλος σπούδασε στη Σχολή Μόδας Δημητρέλης και, στη συνέχεια, στο London College of Fashion.

Το συγκεκριμένο φόρεμα που επέλεξε η κ. Johnsons να φορέσει σε μια από της σημαντικότερες μέρες της ζωής της, κοστίζε 2.870 λίρες. Ωστόσο η ίδια επέλεξε να μην το αγοράσει αλλά να το ενοικιάσει για 45 λίρες τη μέρα, από την ιστοσελίδα My Wardrobe HQ. Γνωστή για την υπεράσπιση του sustainability, με αυτή της την κίνηση δηλώνει φανερά τη σημαντικότητα της βιωσιμότητας στη μόδας, περιορίζοντας έτσι τις μη αναγκαίες αγορές.

Σημαντικό να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που η Carrie Symonds φόρεσε ένα ενοικιασμένο ρούχο σε δημόσιες εμφανίσεις με τον πρωθυπουργός ,καθώς έχει ενοικιάσει στο παρελθόν ένα μπλε παλτό Isabelle Fox για την υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας τον Μάρτιο του 2020 και ένα μπλε, καρό φόρεμα από την Eponine London, που το φόρεσε για να επισκεφτεί τη Βασίλισσα στο Balmoral τον Σεπτέμβριο του 2019.

Το νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή ενσωμάτωσε πολλά στοιχεία από το προσωπικό της Carrie, εφόσον η δημιουργία απόπνεε ένα έντονο bohemian vibe, το στυλ που είναι πλέον γνωστό ότι ανήκει στις προτιμήσεις της. Το broderie ύφασμα με τούλι, τα φουσκωμένα μανίκια τα κεντημένα λουλούδια, οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες αλλά και το λουλουδένιο στεφάνι στο κεφάλι της, έδωσαν στην Carrie μια νεραϊδένια  εμφάνιση και εναν ελληνικό αέρα σε όλο το look της. 

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, το νυφικό το οποίο πωλείται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Αγγλία έγινε αμέσως sold out μετά την εμφάνιση της Carrie. 

Πηγή: Must