Τζέισον Ντερούλο: Κατηγορείται από τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Εμάζα Γκίμπσον υπήρχε «ρητό αίτημα για σεξ με ανταλλαγή την επιτυχία

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο Αμερικανός σταρ Τζέισον Ντερούλο με μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η τραγουδίστρια Εμάζα Γκίμπσον.
 
Σύμφωνα με την Εμάζα Γκίμπσον, ο Ντερούλο έληξε τη συνεργασία τους αφού αρνήθηκε τις σεξουαλικές του προθέσεις.

Η κυρία Γκίμπσον είπε στο NBC News ότι η εμπειρία ήταν τραυματική για την ίδια.

Ο Ντερούλο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «εντελώς ψευδείς και επιζήμιους».

Η Γκίμπσον, 25 ετών, κατέθεσε την καταγγελία της εναντίον της Ντερούλο, 34 ετών, την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, λέγοντας ότι της υποσχέθηκε «κακόβουλα την επιτυχία και στη συνέχεια της αρνήθηκε την ευκαιρία».

Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση συμβολαίου και εκφοβισμό και βία, μεταξύ άλλων καταγγελιών.

«Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου αυτή τη στιγμή, είναι πολύ αποκαρδιωτικό», είπε σε συνέντευξή της στο NBC News την Τετάρτη. «Έχω άγχος, έχω τραυματιστεί, έχω αντιμετωπίσει απάνθρωπες εργασιακές καταστάσεις. Έχω επιστρέψει στο σημείο μηδέν και δεν έχω τίποτα».

Στα δικαστικά έγγραφα, η κυρία Γκίμπσον λέει ότι ο Ντερούλο της πρόσφερε συμβόλαιο με την εταιρεία του Future History τον Αύγουστο του 2021 και άρχισαν να συνεργάζονται τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής την πίεσε επανειλημμένα να συναναστραφεί μαζί του και ότι υπήρχε «ρητό αίτημα για σεξ με ανταλλαγή την επιτυχία».

Σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ντερούλο είπε: «Στέκομαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και παραμένω αφοσιωμένος στο να υποστηρίζω τους ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο, γι' αυτό είμαι βαθιά προσβεβλημένος από αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς».
 

Πηγή: skai.gr