Κλείσιμο

Τρίτο στεφάνι για τον Μπόρις Τζόνσον: Πότε παντρεύεται την 33χρονη σύντροφό του

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Carrie Symonds.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Βρετανός πρωθυπουργός και η γραμματέας μέλλουσα σύζυγός του έστειλαν κάρτες save-the-date σε φίλους και συγγενείς. 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2019, αλλά έπρεπε να καθυστερήσει το γάμο λόγω κορωνοϊού, καθώς και οι δύο νόσησαν, ενώ η Carrie Symonds ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η πρόσκληση για το σπουδαίο γεγονός αναγράφει ως ημερομηνία τέλεσης του γάμου την 30 Ιουλίου 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος πρωθυπουργός, που είναι 56 ετών και η 33χρονη αγαπημένη του θα παντρευτούν είτε στο Buckinghamshire, είτε στο Port Lympne.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του είναι το πρώτο άγαμο ζευγάρι που ζουν στην Downing Street, στην οποία μετακόμισαν τον Ιούλιο του 2019, ενώ η σχέση τους ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο κι ενώ εκείνη ήταν έγκυος.

Ο γιος τους, Wilfred, γεννήθηκε τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Ο Άγγλος πρωθυπουργός έχει παντρευτεί ακόμα δύο φορές και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαζυγίου του από τη Marina Wheeler, με την οποία έχει δύο κόρες και δύο γιους.

Πηγή: Must