Ο Τομ Κρουζ δεν πήγε στα Οσκαρ για μην συναντηθεί με την Νικόλ Κίντμαν!

Εχουν περάσει 20 χρόνια από τον χωρισμό τους αλλά φαίνεται ότι η πίκρα δεν έχει περάσει...

Η μεγάλη επιστροφή του Τομ Κρουζ έγινε φέτος με το σίκουελ του  θρυλικού Top Gun, την ταινία Top Gun: Maverick, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια για 6 βραβεία Οσκαρ – ανάμεσά της και αυτό της Καλύτερης Ταινίας (που πήγε τελικά στο «Τα πάντα όλα», η ταινία που σάρωσε τα βραβεία). 

Οπότε, όλοι περίμεναν ότι ο Κρουζ θα έδινε το «παρών» στην τελετή απονομής. Αντιθέτως, ο 60χρονος σταρ έλαμψε δια της απουσίας του, επικαλούμενος άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό για γυρίσματα της νέας του ταινίας Mission: Impossible. 

H Daily Mail όμως, σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ, αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Τομ Κρουζ δεν πήγε στα Οσκαρ και αυτός δεν είναι άλλος από την Νικόλ Κίντμαν! 

Εχουν περάσει 20 χρόνια από τον χωρισμό τους αλλά φαίνεται ότι η πίκρα δεν έχει περάσει. Οι δυο σταρ χώρισαν το 2001, με άσχημο τρόπο, όταν η Κίντμαν αρνήθηκε να τον «ακολουθήσει» στην Σαϊντελογία.

Σύμφωνα με την Mail, ο αιώνιος γόης του Χόλιγουντ αποφάσισε να μην παρευρευθεί στην πιο σημαντική βραδιά της βιομηχανίας του θεάματος μόνο και μόνο για να μην συναντηθεί με την πρώην σύζυγό του - η οποία παρεπιπτόντως εμφανίστηκε πιο σέξι και λαμπερή από ποτέ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban). 

kintman oscar

Μια πηγή από το περιβάλλον του Κρουζ είπε στην DailyMail.com: «Ο Τομ δεν ήταν εκεί γιατί αυτή (Κίντμαν) ήταν εκεί και δεν ήθελε να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον».

Πηγή: skai.gr