Κλείσιμο

Είναι διάσημοι και… ωραίοι και προτιμούν συγκεκριμένους τόπους διακοπών - Πού πηγαίνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ ή ο Τομ Κρουζ;

Οι σταρ φαίνεται πως προτιμούν συγκεκριμένους τόπους διακοπών

Οι σταρ φαίνεται πως προτιμούν συγκεκριμένους τόπους διακοπών. Πού περνάει τις διακοπές του ο Τζορτζ Κλούνεϊ ή οι Καρντάσιαν;

Το νησί Μπόρα Μπόρα

Βρίσκεται στη Γαλλική Πολυνησία. Μπόρα Μπόρα σημαίνει «πρωτότοκος» στη γλώσσα της Ταϊτής. Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον πέρασε τον μήνα του μέλιτος με τον Τζάστιν Θερού στο νησί Μπόρα Μπόρα το 2015. Ο τουρισμός είναι η κύρια πηγή εισοδήματος. Οι Καρντάσιαν όπως και η Νικόλ Κιντμαν έχουν περάσει επίσης διακοπές στο εξωτικό νησί.

Το νησί Μπόρα Μπόρα

Μύκονος

Η Μύκονος ήδη από τη δεκαετία του 1960 προσέλκυε σταρ από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε άλλους στα σοκάκια της έκαναν βόλτες ο Ωνάσης, η Τζάκι Κένεντι, και η πριγκίπισσα Σοράγια. Φέτος ο διεθνής Τύπος έγραψε όχι μόνο για τους ωραίους και διάσημους αλλά και για τις παράλογα υψηλές τιμές στο κοσμικό νησί. 

H Μύκονος

Το Μεξικό για τους πλούσιους και ωραίους

Αστέρια όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ έχουν ήδη κάνει διακοπές στην περιοχή. Το Κάμπο Σαν Λούκας στη Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού εντυπωσιάζει με τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα τοπία που κόβουν την ανάσα. Ένα από τα κύρια αξιοθέατα είναι οι βράχοι του Λαντς Έντ που προστατεύουν τον γραφικό κόλπο των «εραστών».

Το Μεξικό για τους πλούσιους και ωραίους

Κοπακαμπάνα

Η Κοπακαμπάνα είναι ίσως η πιο διάσημη παραλία της Βραζιλίας. Ο Μπάρι Μανίλοφ έστησε με επιτυχία το ομώνυμο κλαμπ το 1987. Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που έχουν κάνει διακοπές εκεί. Αυτή η αεροφωτογραφία δείχνει ένα έργο του Γαλλοελβετού καλλιτέχνη Saype, το οποίο ζωγράφισε στην παραλία χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα χρώματα.

H Κοπακαμπάνα

Από την πριγκίπισσα Νταϊάνα μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα

Στις Παρθένες Νήσους παραθερίζουν πολύ πλούσιοι επισκέπτες. Στη φωτογραφία είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1990 με τα παιδιά της, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Εκεί έκανε επίσης διακοπές το σουπερμόντελ Κέιτ Μος όπως και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ένα δωμάτιο κοστίζει 5.000 ευρώ, ένα ολόκληρο νησί μπορεί να νοικιαστεί για 80.000 δολάρια.

Από την πριγκίπισσα Νταϊάνα μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα

Το νησί των θεών

Ο Μικ Τζάγκερ παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, το μοντέλο Τζέρι Χολ, το 1990 στο τροπικό νησί Μπαλί της Ινδονησίας. Το Μπαλί έχει γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός και εξακολουθεί να προσελκύει σταρ από όλο τον κόσμο. 

To Μπαλί της Ινδονησίας

Το Σαν Τροπέ στην Κυανή Ακτή

Το Σαν Τροπέ, στην Κυανή Ακτή στη νότια Γαλλία, φιλοξενεί τακτικά τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου. Υπεύθυνη για αυτό είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό και η εμφάνισή της στην ταινία «Και ο Θεός... έπλασε τη γυναίκα» (1956). Το 1971, ο Μικ Τζάκερ παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο Μπιάνκα εκεί. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και μερικές Καρντάσιανς έχουν δώσει επίσης το παρών.

Το Σαν Τροπέ στην Κυανή Ακτή

Η πιο ωραία λίμνη στον κόσμο

Το μικροκλίμα, οι όμορφες βίλες και τα χωριά δημιουργούν αυτό το μοναδικό θέαμα για την ιταλική λίμνη Κόμο. Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έχουν μια έπαυλη εκεί όπως και ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Λούκας.
 

H λίμνη Κόμο

Ήλιος, καλοκαίρι, χιόνι

Ενώ η λέξη «διακοπές» φέρνει συχνά στο μυαλό καλοκαίρι, ήλιο και θάλασσα, οι πλούσιοι και όμορφοι συχνά προτιμούν κάτι πιο δροσερό. Σταρ και μέλη βασιλικών οικογενειών συναντώνται στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας εδώ και δεκαετίες. 

Σεν Μόριτς της Ελβετίας

Πηγή: Deutsche Welle