Το σπίτι του «Strangers Things» στο θεματικά πάρκα της Universal

Το σπίτι της σειράς τρόμου επιστημονικής φαντασίας θα δημιουργηθεί τον Σεπτέμβριο και θα είναι επικεντρωμένο στον Βέκνα, τον κακό με τις υπερφυσικές δυνάμεις που υποδύεται ο Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ στην 4η σεζόν

Στοιχειωμένο Σπίτι εμπνευσμένο από τη σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας, «Stranger Things», θα δημιουργηθεί τον Σεπτέμβριο στα θεματικά πάρκα Universal Resort Orlando και Universal Studios Hollywood.

Το αξιοθέατο στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «Halloween Horror Nights», που θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν έως τις 4 Νοεμβρίου οι θαυμαστές της σειράς, θα είναι επικεντρωμένο στον Βέκνα, τον κακό με τις υπερφυσικές δυνάμεις που υποδύεται ο Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ στην 4η σεζόν.

Ο Βέκνα εθεάθη για τελευταία φορά να τρομοκρατεί τους πολίτες του Χόκινς στην Ιντιάνα τη δεκαετία του 1980, όταν προσπάθησε να καταστρέψει το φράγμα μεταξύ της διάστασης Upside Down (εναλλακτικό σύμπαν της σειράς) και του πραγματικού κόσμου.

«Από τα πρώτα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της σειράς «Stranger Things» ξέραμε ότι αυτό προοριζόταν να γίνει μία εμπειρία στο "Halloween Horror Nights"», δήλωσε ο Τζον Μέρντι, εκτελεστικός παραγωγός των εκδηλώσεων που διοργανώνονται με αφορμή το Χάλογουιν, στα Universal Studios Hollywood.

Η Λόρα Σολς, βοηθός σκηνοθέτη στο Universal Orlando Resort πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι θαυμαστές μας θα βιώσουν την κατάρα του Βέκνα, καθώς αναδημιουργούμε τις εμβληματικές και τρομακτικές στιγμές της σειράς».

Η σειρά «Stranger Things» των αδελφών Ντάφερ έκανε πρεμιέρα το 2016 με πρωταγωνιστές τους Γουινόντα Ράιντερ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Ντέβιντ Χάρμπουρ, Φιλ Γούλφχαρντ, Γκάτεν Ματαράτσο και Νόα Σναπ.

Η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί το 2024.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ