Το «κατηγορώ» του Καρόλου και της Καμίλας: Μέγκαν και Χάρι, δεν σας συγχωρούμε

Μπορεί να έγιναν κάποια βήματα συμφιλίωσης με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τους Sussex έπειτα από τα όσα λέχθηκαν για τον πρίγκιπα Κάρολο και την σχέση του με τον Χάρι, ωστόσο για την Καμίλα Πάρκερ τα περισσότερα μοιάζουν ασυγχώρητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι αρκετά θυμωμένη με τους δύο, για τα όσα έχουν ειπωθεί, και μοιάζει ανήμπορη στο να συγχωρέσει τον Χάρι και την Μέγκαν για το πόσο πολύ πλήγωσαν τον πρίγκιπα Κάρολο.

Να θυμίσουμε πως ο Κάρολος, εδώ και αρκετό καιρό αρνείται να απαντήσει στα τηλεφωνήματα και τα γράμματα που του στέλνει ο μικρότερος γιος του, καθώς δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα όσα έγιναν. Αν και τα υπόλοιπα μέλη μοιάζουν να έχουν πρόθεση να τα βρουν μαζί τους.

Συγκεκριμένα, η “Telegraph” γράφει σε δημοσίευμά της, υπογεγραμμένο από την Καμίλα Τομίνι πως «Δεν νομίζω ότι η δούκισσα θα μπορέσει να συγχωρέσει τη Μέγκαν για ό,τι έκανε στον πρίγκιπα της Ουαλίας». Καθώς ο Χάρι ήταν «πολύ σκληρός μαζί του», αναφερόμενος στο σχόλιο που είχε κάνει στη συνέντευξή του στην Oπρα για τον πατέρα του λέγοντας ότι «δεν μου μιλάει επειδή πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Χρειαζόταν να το κάνω για την οικογένειά μου. Δεν είναι έκπληξη για κανέναν. Είναι στενάχωρο που έφτασε σε αυτό το σημείο αλλά έπρεπε να κάνω κάτι για την ψυχική μου υγεία και για τη σύζυγό μου γιατί έβλεπα που οδηγούσε όλο αυτό».

Πηγή: must