Ένα πράγμα που μάλλον δεν γνώριζες για το ζώδιό σου

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ακόμα και το λιγότερο αγαπητό σου ζώδιο έχει κάτι όμορφο και αναντικατάστατο;

Έχεις ήδη υπόψη σου τα κλασικά στερεότυπα για κάθε ζώδιο, όπως ότι ο Ταύρος είναι πεισματάρης, οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι και ο Λέων να αναζητά την προσοχή.

Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί ποτέ από πού πήραν τη φήμη τους αυτά τα ζώδια; Και έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ακόμα και το λιγότερο αγαπητό σου ζώδιο έχει κάτι όμορφο και αναντικατάστατο;

Για κάθε αστρολογικό αξίωμα, υπάρχει πάντα μια άλλη ερώτηση που χρειάζεται απάντηση, γι’ αυτό διάβασε παρακάτω το ένα πράγμα που ήσουν να μην ήξερες για το ζώδιο σου και το ζώδιο των αγαπημένων σου.

Κριός

Ο Κριός έχει τη φήμη του πάντα έτοιμου για καβγά! Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα φοβηθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν Κριό θυμήσου ότι είναι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και αυτό το ζει σαν να είναι ο μεγάλος αδερφός αλλά παράλληλα κι ένα μωρό που θέλει να το επιβεβαιώσεις. Είναι γνωστοί για το ότι «βιώνουν την κάθε στιγμή και βιώνουν τη ζωή σαν να είναι όλα καινούργια». Ας τους το αναγνωρίσουμε.

Ταύρος

Το αρχέτυπο του Ταύρου συχνά περιορίζεται σε έναν επίμονο ταύρο που δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να πάει χαμένο. Ωστόσο, είναι επίσης απίστευτα δημιουργικό ζώδιο, χάρη στη σύνδεσή του με τις πέντε αισθήσεις: όραση, ήχος, γεύση, αφή και όσφρηση. Οι Ταύροι λατρεύουν το φαγητό, τα έπιπλα, το κρασί, τα ρούχα και το σεξ. Οτιδήποτε μπορείς να έχεις και να νιώσεις με τις αισθήσεις, ο Ταύρος το λατρεύει. Έτσι, την επόμενη φορά που ένας Ταύρος δεν θα σας συγχωρήσει, απλά ανάψτε ένα αρωματικό κερί και κάντε του ένα μασάζ. Εύκολο.

Δίδυμοι

Ίσως *νομίζεις* ότι οι Δίδυμοι είναι άκαρδοι και αναίσθητοι, χάρη στη φήμη τους ότι είναι υπερβολικά διανοούμενοι και υπερβολικά φοβικοί. Ωστόσο, οι Δίδυμοι θέλουν να μάθουν από τα πάντα και από παντού. Θέλουν να ανταλλάξουν ιδέες. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα, και τελικά, αυτό γίνεται από αγάπη. Θέλουν να θαυμάζουν το μυστήριο, την ασχήμια, την ομορφιά και τη χάρη που κρύβεται πίσω από όλα στη ζωή.

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι θεωρούνται ευαίσθητοι με διαθέσεις που αλλάζουν τη στιγμή. Είναι ένα αστείο στερεότυπο, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ από πού προέρχεται; Έχει να κάνει με το γεγονός ότι κυβερνώνται από τη σελήνη. Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι αλλάζουν τις διαθέσεις και τις συνήθειές τους κάθε δυόμισι μέρες, δηλαδή τον ίδιο χρόνο που περνά η σελήνη σε κάθε ζώδιο!

Λέων

Ίσως *νομίζεις* ότι οι Λέοντες αναζητούν την προσοχή με κάθε ευκαιρία αλλά είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτό. Οι Λέοντες έχουν τη φήμη ότι πιστεύουν ότι είναι πιο λαμπεροί από όλους, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι. Την επόμενη φορά που θα εκνευριστείς που ένας Λέων πιστεύει ότι είναι «καλύτερος» από εσένα, θυμήσου ότι έχουν  το θάρρος να πιστεύουν στην αξία τους.

Παρθένος

Ενώ οι Δίδυμοι βρίσκονται σε μια ατελείωτη αναζήτηση γνώσης, η Παρθένος εφαρμόζει τη γνώση στην πραγματικότητα. Η μάθηση από την εμπειρία και η ενεργή ανάπτυξη είναι ο τρόπος των Παρθένων να κάνουν πάντα την προσπάθεια να αλλάξουν τον κόσμο με τις γνώσεις τους.

Ζυγός

Μπορεί να νομίζεις ότι ο Ζυγός είναι πολύ ευαίσθητος ή πολύ ρομαντικός, αλλά είναι ένας διανοητικός πολεμιστής. Οι Ζυγοί είναι ένα ζώδιο που δεν ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους, γιατί είναι βαθιά γοητευμένοι από τους άλλους. Καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο για αυτούς. Συνδέονται με τη δικαιοσύνη επειδή το ζώδιο τους συμβολίζεται από τη ζυγαριά.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν κερδίσει τη φήμη ότι είναι μνησικακοί που δεν ξέρουν πώς να αγκαλιάσουν την αλλαγή και να αφήσουν το παρελθόν να φύγει. Ένα κοινό στερεότυπο ακόμα είναι ότι μένουν κολλημένοι σε καταστάσεις που έχουν περάσει προ πολλού η ημερομηνία λήξης τους. Και ενώ μπορεί να φοβούνται την αλλαγή ο Σκορπιός είναι στην πραγματικότητα το ζώδιο που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους στο τέλος.

Τοξότης

Ίσως έχεις διαβάσει ότι οι Τοξότες είναι σοφοί, λογικοί φιλόσοφοι που έχουν πάντα το πιο βαθύ πράγμα να πουν και κατέχουν τη βαθύτερη κατανόηση της αλήθειας. Τους αρέσει να είναι «τα ξέρουν όλα». Δεν μπορούν να μείνουν ακίνητοι για πολύ. Καλώς ή κακώς, είναι το ζώδιο που του αρέσει να τριγυρνάει και να μαθαίνει.

Αιγόκερως

Μπορεί να νομίζεις ότι οι Αιγόκεροι είναι απλώς βαρετοί εργασιομανείς και αδίστακτοι σε θέσεις εξουσίας. Οι Αιγόκεροι κατανοούν την αληθινή έννοια του να δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Ο Αιγόκερως είναι ένα μυστικιστικό ζώδιο που του αρέσει να ονειρεύεται και να απολαμβάνει να εργάζεται σκληρά για να πετύχει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα διανοούμενοι και λογικοί στη σκέψη τους. Έχουν μεγάλη αντίληψη ​​του τι συμβαίνει στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, ένας Υδροχόος μπορεί να τυφλωθεί από τα ιδανικά του, ξεχνώντας να φροντίσει τα δικά του θέματα στη διαδικασία να φροντίσει τόσο πολύ για τον κόσμο. 

Ιχθύες

Εάν έχεις περάσει ποτέ χρόνο με έναν Ιχθύ, ξέρεις πόσο διαστημικοί μπορούν να είναι! Θα τους πεις μια ιστορία και θα κοιτούν μακριά, θα σκέφτονται κάτι άλλο και θα σε αποσυντονίζουν εντελώς. Όταν ο κόσμος γίνεται σκληρός, στους Ιχθύες αρέσει να ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο. Οι Ιχθύες καταλαβαίνουν πόσο προσωρινή μπορεί να είναι αυτή η ζωή, κάτι που τους κάνει να θέλουν να την εκτιμήσουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Όταν ένας Ιχθύς χάνεται σε μια ονειροπόληση, δεν είναι ότι σε αγνοεί επίτηδες, απλά σκέφτεται κάτι πιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

“Boy Band Bob”: Μάθε τα πάντα για το πιο περιζήτητο hair trend, σύμφωνα με τους hairstylists

Ο ευεργετικός ύπνος είναι αυτός πριν τα μεσάνυχτα

Πηγή: savoirville