Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Κριός

Η επιρροή σας στον επαγγελματικό σας περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσείς θα τονωθείτε σημαντικά. Φανείτε όμως ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε. Τις υποθέσεις σας θέλετε να τις τελειώνετε στην στιγμή, τώρα όμως που κάτι νέο ξεκινάει, θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή για να μην κάνετε λάθη που θα τα βρείτε μπροστά σας. 

Ταύρος

Μια νέα δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας μπορεί αν δει το φως της μέρας σήμερα, και εάν αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια, θα μπορούσε στο μέλλον να σας προσφέρει πέρα από ικανοποίηση, και μια νέα πηγή εισοδημάτων. Στις επαφές σας, ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για την πνευματική επαφή που έχετε με κάποιο άτομα, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Δίδυμοι

Έχετε συνήθως σωστή κρίση, επειδή είστε από τα άτομα που έχετε την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύετε από τον συναισθηματισμό σας να ακολουθήσετε λανθασμένη διαδρομή… Να είστε ανοιχτοί στους κοντινούς σας ανθρώπους και μην διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια τους, εάν την χρειάζεστε. Άλλωστε, ζητώντας βοήθεια, δίνετε στα άτομα που σας αγαπούν την ευκαιρία και την δυνατότητα της προσφοράς.

Καρκίνος

Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

Λέων

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Παρθένος

Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Αυξήστε την προσοχή και την παρατηρητικότητα σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες!

Ζυγός

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτονώστε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Σκορπιός

Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Τοξότης

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Αιγόκερως

Λειτουργήστε έξυπνα στο επαγγελματικό περιβάλλον, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο κατά την διάρκεια της μέρας! Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε ένα επικίνδυνο άθλημα και θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό. Μακριά επίσης από τα τυχερά παιχνίδια.

Υδροχόος

Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει φτερά και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε. Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

Ιχθείς

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

Πηγή: skai.gr