Μπεν Άφλεκ: Τον έπιασαν στην αγκαλιά της πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ - Η τρυφερή φωτογραφία

Ο δημοφιλής ηθοποιός που παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ πέρυσι, εθεάθη με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ μέσα στο αυτοκίνητό του, σε μία τρυφερή στιγμή.

Ο Μπεν Άφλέκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις ύστερα από το διαζύγιό τους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ πέρυσι, εθεάθη με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ μέσα στο αυτοκίνητό του, σε μία τρυφερή στιγμή. Οι δυο τους, όπως αναφέρει η page six, φαίνονται αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι στην οικογενειακή βόλτα με τα παιδιά τους.  Υπενθυμίζεται πως έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την 17χρονη Βάιολετ, την 14χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σάμουελ.

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005. Μια μέρα αφότου γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει. Πήραν διαζύγιο οριστικά το 2018.

Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν μια πολύ καλή φιλική σχέση μεταξύ τους, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στον γάμο τους και οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Μέσω του γάμου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μπεν Άφλεκ έγινε πατριός των διδύμων παιδιών της Μαξ και Έμε, 15 ετών.

Η άριστη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και της Γκάρνερ

Μάλιστα, οι δύο συνονόματες γυναίκες τα πάνε πολύ καλά στην από κοινού ανατροφή των παιδιών τους.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει σχέση με τον επιχειρηματία Τζον Μίλερ από το 2018. «Της αρέσει το πόσο λίγο νοιάζεται για τα φώτα της δημοσιότητας ή για τα σκηνικά του Χόλιγουντ», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Πηγή: skai.gr