Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Πλανάται η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Ταύρος

Αισθάνεστε πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, έχετε έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα και να αποτραβηχτείτε. Δείξτε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπετε… Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύετε κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σας…

Δίδυμοι

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Καρκίνος

Εντάσεις και διαπληκτισμοί δημιουργούν ένα καθόλου ευχάριστο περιβάλλον, τόσο σε φιλικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από την ένταση δεν μπορούν να γεννηθούν λύσεις. Μην κατατρώγεστε με τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητας σας. Ανανεωθείτε ψυχικά ή ανανεώστε τον χώρο σας κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις για να αισθανθείτε καλύτερα και να αποσπάσετε την προσοχή σας από τα προβλήματα.

Λέων

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

Παρθένος

Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα! Μην προσπαθήσετε να τις αγνοήσετε, γιατί θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχοληθείτε σοβαρά με ότι προκύψει και λύστε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείτε ως προς τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω σας, ακόμη και αν έχετε την στήριξη των γύρω σας. Αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες των πράξεων σας.

Ζυγός

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που το πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Σκορπιός

Ημέρα που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία! Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία!!! Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Αποφύγετε ωστόσο τις επιπολαιότητες και τους λεονταρισμούς! Θα υπάρχει εύνοια, αγάπη και αποδοχή, εφόσον είσαστε ήρεμοι! Αποφύγετε τη συναισθηματική καταπίεση, γιατί σκοτώνει τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες σας, ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανία και υπερφίαλες συμπεριφορές.

Αιγόκερως

Οι μεγάλες δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος έχουν περάσει και εσείς μπορείτε πια να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Μην θυσιάζετε τις αξίες σας μόνο και μόνο για να κατακτήσετε κάτι που θέλετε πολύ. Επενδύστε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σας βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την παρουσία των οποίων θα ανανεωθείτε και σεις.

Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να παραμερίσετε κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σας απασχολεί, είτε διορθώνοντας το, είτε αφήνοντας το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή!  Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείτε πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. 

Ιχθείς

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε σε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

Πηγή: thebest