Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Tετάρτη 16 Αυγούστου 2023.

Κριός

Μια νέα δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας μπορεί αν δει το φως της μέρας σήμερα, και εάν αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια, θα μπορούσε στο μέλλον να σας προσφέρει πέρα από ικανοποίηση, και μια νέα πηγή εισοδημάτων. Στις επαφές σας, ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για την πνευματική επαφή που έχετε με κάποιο άτομα, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Ταύρος

Λίγο πιο εσωστρεφείς είστε σήμερα και θέλετε να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο. Σας τραβάει το σπίτι και η οικογένεια, το οικείο περιβάλλον που αποτελεί το ασφαλές σας καταφύγιο. Απολαύστε χαλαρές στιγμές με το ταίρι και τους απογόνους σας και αποβάλετε από την ζωή σας οτιδήποτε σας εμποδίζει να ισορροπήσετε ή να εξελιχθείτε, κυρίως πνευματικά.

Δίδυμοι

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια. Αναζητήστε τις πληροφορίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σε βάθος τα συμβάντα, ώστε να δρομολογήσετε τις ανάλογες λύσεις. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για σπουδές, διδασκαλία ή επιχειρηματικότητα.

Καρκίνος

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Λέων

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

Παρθένος

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Θα υπάρξει ωστόσο ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον την σημερινή μέρα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε.

Ζυγός

Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Σκορπιός

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι δύσκολο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Τοξότης

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δράσεων σας, να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Αιγόκερως  

Η μέρα θα σας δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάθετε να μοιράζεστε όχι μόνο τα υλικά αγαθά, αλλά και την αγάπη με τους ανθρώπους γύρω σας.

Υδροχόος

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε σήμερα κάποια μικρά προβλήματα υγείας. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας.

Ιχθεις

Το ερωτικό πάθος θα χρωματίσει έντονα την μέρα! Ωστόσο, εάν ο σύντροφός σας δεν το συμμερίζεται, φροντίστε να εκτονωθείτε με κάποιον άλλο τρόπο... Κάντε μια βόλτα, δείτε μια ταινία, βρείτε ένα ενδιαφέρον χόμπι ή συνομιλήστε με φίλους. Βέβαια δεν είναι αυτό που θα θέλατε, αλλά τι να κάνετε… Ελέγξτε επίσης τη διατροφή σας!

Πηγή: thebest.gr