Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!

Ταύρος

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορμή που θα σας δοθεί σε ανύποπτο χρόνο θα κάνετε ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν και ιδίως στην παιδική σας ηλικία… Κάτι νέο, ωστόσο, εμφανίζεται στη ζωή σας και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.

Δίδυμοι

Είστε άτομα παθιασμένα και έχετε την τάση να ηγείστε των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Όταν τα πράγματα όμως ξεφύγουν από τον έλεγχο χρειάζεται σκέψη, στρατηγική, και όχι συναίσθημα. Οι προκλήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, καθώς και ο πόνος ή η απόρριψη. Μέσα από τις εμπειρίες αυτές ανδρωνόμαστε και θωρακιζόμαστε για τα ακόμη πιο δύσκολα της ζωής.

Καρκίνος

Αναζητήστε την στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σας, για να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε περιέλθει και να προχωρήσετε σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας. Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους.

Λέων

Σήμερα καλό θα ήταν, πέρα από την δουλειά να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, που θα σας βοηθούσε να ανεβείτε ψυχολογικά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, αναζητήστε την βοήθεια ειδικού.

Παρθένος

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήστε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα επικίνδυνα αθλήματα, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Ζυγός

Για τους περισσότερους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Σκορπιός

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι μου! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Τοξότης

Η πρόσφατες επιτυχίες φαίνεται να σας έχουν πάρει τα μυαλά και παρουσιάζετε μια υπερφίαλη συμπεριφορά! Αναγνωρίστε τον ρόλο που έπαιξαν οι γύρω σας στην επιτυχία σας και αποδώστε τους τα εύσημα. Κάντε μια καλή αξιολόγηση και μια ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σας. Ασχοληθείτε άμεσα με ότι μπορεί να είναι αποδοτικό ή να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

Αιγόκερως

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα επιτυγχάνατε από μόνοι σας.

Υδροχόος

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αποβάλετε τις φοβίες που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα.

Ιχθείς

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

Πηγή: thebest