Στα δικαστήρια η Μέγκαν Μαρκλ μετά από μήνυση της ετεροθαλούς της αδελφής

Τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι είναι πιθανό να πρέπει να παραστούν στα αμερικανικά δικαστήρια προκειμένου να καταθέσουν.

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται "να τα πουν" Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ με την ετεροθαλή αδελφή της Μαρκλ, Σαμάνθα μετά την μήνυση που της υπέβαλε η τελευταία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το BBC, τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι είναι πιθανό να πρέπει να παραστούν στα αμερικανικά δικαστήρια προκειμένου να καταθέσουν.

Η αίτηση που υπέβαλε η Μέγκαν για να σταματήσουν οι καταθέσεις στην υπόθεση απορρίφθηκε την Τρίτη από τη δικαστή της Φλόριντα Σαρλίν Έντουαρντς Χάνιγουελ.

Η Σαμάνθα τη μήνυσε για «συκοφαντική δυσφήμιση και επιζήμια ψέματα» μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού με την Όπρα Γουίνφρει το 2021.

Ισχυρίζεται ειδικότερα ότι δυσφημίστηκε όταν η ετεροθαλής της αδελφή «ψευδώς και κακόβουλα» είπε ότι είναι «μοναχοπαίδι».

Προσθέτει πως η Μέγκαν «είχε χρησιμοποιήσει τους ισχυρούς πόρους της επιχείρησης δημοσίων σχέσεων της βασιλικής οικογένειας» για να διαδώσει ψέματα σε όλο τον κόσμο για την ίδια και τον πατέρα τους, Τόμας και κάνει λόγο για «προμελετημένη εκστρατεία για την καταστροφή της φήμης και της αξιοπιστίας τους».

Πηγή: skai.gr