Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας    

Κριός

Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν. Διατηρήστε την ηρεμία σας! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε.

Ταύρος

Αφήστε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σας δεδομένα. Θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Μείνετε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνετε μέρος του προβλήματος.

Δίδυμοι

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως να πετύχετε πολλά περισσότερα, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

Καρκίνος

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήστε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα επικίνδυνα αθλήματα, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Λέων

Αποφύγετε να αγοράσετε οτιδήποτε σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να σας εξαπατήσουν, αγοράζοντας μια απομίμηση ή ένα ελαττωματικό προϊόν σε πολύ υψηλή τιμή. Η διασκέδαση με παρέα φίλων μπορεί να επιφυλάσσει μια θετική έκπληξη. Στα πιθανά σενάρια είναι να δεχτείτε ένα αναπάντεχο δώρο, να πληροφορηθείτε κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο ή να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια που θα σας συναρπάσουν.

Παρθένος

Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε την άποψη τους ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν έτσι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Ζυγός

Επενδύστε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και ακόμη την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Σκορπιός

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

Τοξότης

Μια ξαφνική αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών.

Αιγόκερως

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά για τους αδέσμευτους την πόρτα σας σήμερα!

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό δεν θα σας φέρει μάνα εξ ουρανού, ούτε και ο από μηχανής θεός θα φροντίσει για τα οικονομικά σας προβλήματα. Σηκώστε τα μανίκια και με ρεαλισμό μεθοδεύστε τις κινήσεις εκείνες που θα σας ανακουφίσουν. Αισθάνεστε αρκετά τρωτοί και χρειάζεστε την αγάπη και την στήριξη των γύρω σας, κυρίως των αγαπημένων σας προσώπων. Μέρα είναι και θα περάσει…

Ιχθείς

Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικά ξεφαντώματα! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε στις δαπάνες… Η οικογένεια επίσης σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

Πηγή: thebest