Heidi Klum: «Σε έναν μήνα γίνομαι 50»- Την αποθέωσαν για την γυμνή φωτογραφία στο instagram

Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών, το 49χρονο μοντέλο εντυπωσίασε με ένα κίτρινο φόρεμα που άφηνε το στήθος της σχεδόν ακάλυπτο.

Πλησιάζοντας τα πενήντα της χρόνια, η Heidi Klum αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σειρά τολμηρών εμφανίσεων, με την πιο πρόσφατη να γίνεται ανάρπαστη στο διαδίκτυο.

Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών, το 49χρονο μοντέλο εντυπωσίασε με ένα κίτρινο φόρεμα που άφηνε το στήθος της σχεδόν ακάλυπτο.

Λίγες ώρες αργότερα, η Γερμανίδα επέστρεψε με μια νέα αποκαλυπτική εμφάνιση. Ποζάροντας γυμνή, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, γύρισε την πλάτη της στον φακό, δημιουργώντας μια εικόνα που έγινε αμέσως viral.

Με αυτές τις τολμηρές εμφανίσεις, η Heidi αποδεικνύει ότι παραμένει αποφασισμένη να προκαλεί και να συζητιέται, αποδεικνύοντας παράλληλα την ατελείωτη αισθητική και αυτοπεποίθησή της.

Μία χαρακτηριστική λεπτομέρεια είναι ότι η Heidi έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στη δημοσίευσή της, πιθανόν για να αποφύγει τον ανεξέλεγκτο χείμαρρο σχολίων που είχε υποστεί η Chiara Ferragni, η οποία δέχθηκε έντονες κριτικές μετά την τελευταία της ανάρτηση, όπου πόζαρε γυμνή.

Τον τελευταίο καιρό, η Heidi έχει πραγματοποιήσει μια σειρά τέτοιων τολμηρών εμφανίσεων. Στις αρχές του μήνα, πόζαρε με μόνο το μπουρνούζι της σε μια σέξι ανάρτηση.

(Πηγή φωτό: instagram)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, αποκάλυψε ότι το σύζυγός της, Tom Kaulitz, την φωτογράφισε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Ένας μήνας ακόμα μέχρι να φτάσω τα 50. Λονδίνο".

Πηγή: skai.gr