Αθηνά: Πέρασα δυο φορές την ίδια αρρώστια με την Ευρυδίκη-Ασυγχώρητος ο Βαλάντης

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Αθηνά Ευμορφιάδη μετά και την πρόσφατη αποχώρηση της από το φετινό Survivor.

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Βαλάντης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Ευρυδίκη, αποκάλυψε πως και η ίδια ταλαιπωρήθηκε από το συγκεκριμένο πρόβλημα  και μάλιστα δύο φορές στο παρελθόν: «Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά σε άνθρωπο που δεν γνώριζα καλά ( σ.σ. στην Ευρυδική) για το πρόβλημα που είχα κάποτε. Πέρασα δύσκολα με την συγκεκριμένη αρρώστια. Πάλεψα δύο φορές με αυτό το πράγμα και το πρόλαβα σε πολύ κρίσιμο σημείο».

Συνέχισε λέγοντας πως αυτό που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «δεν λέγεται» και πως μετά το περιστατικό αυτό για εκείνη ο Βαλάντης «τελέιωσε» : «Μετά το σκηνικό με την Ευρυδίκη ο Βαλάντης για μένα τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή τη. Το προηγούμενο βράδυ το συζητήσαμε και μας είπε και ο ίδιος ότι το έχει περάσει. Ξαφνικά το επόμενο βράδυ είπε καλά να πάθεις και ότι σου άξιζε δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος και θα έπρεπε να μας έχεις χαιρετήσει. Αυτά δεν λέγονται. Δεν μπορώ να συγχωρέσω ανθρώπους που μιλάνε τόσο άσχημα.» 

Σχετικά με αυτό το σχόλιο, ο Βαλάντης μιλώντας στο Love it διευκρίνισε τα εξής: «Δεν ειπώθηκε όπως περιγράφηκε.  Με βάση τις δικές μου αρχές και την θρησκεία μας, γιατί εκεί αναφέρθηκα, ο Θεός μας στέλνει κάποιες δοκιμασίες ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Αυτό έχει ειπωθεί από πάρα πολλούς και την εκκλησία. Η Ευρυδίκη ήθελε να με βγάλει ''σκάρτο'' και έλεγε ψέματα για μένα, ψευδορκούσε δηλαδή. Δεν γίνεται να φέρεσαι με τέτοιο τρόπο.Γύρισα και της είπα ήρεμα, γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη, ότι τελικά ο Θεός μας στέλνει τις δοκιμασίες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι αλλά εσύ δεν έγινες.»

Πηγή: skai.gr