Sue Vanner: Το 71χρονο κορίτσι του James Bond χωρίζει - Ο άνδρας της την άφησε για μια νεότερη γυναίκα

Παρά το γεγονός ότι η ίδια δηλώνει μαχήτρια, όπως παραδέχτηκε, το γεγονός ότι ο γάμος της διαλύθηκε τη στενοχώρησε πολύ

Το κορίτσι του James Bong, Sue Vanner, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αφού ο επί 32 χρόνια σύζυγός της, ο μεγιστάνας των ακινήτων Γουόρεν Τοντ, την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Η 71χρονη ηθοποιός και μουσικός έγινε διάσημη στην ταινία του 1977, «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε», στο πλευρό του Sir Roger Moore.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια δηλώνει μαχήτρια, όπως παραδέχτηκε, το γεγονός ότι ο γάμος της διαλύθηκε τη στενοχώρησε πολύ.

Ο σύζυγός της, ο οποίος είναι θετός γιος της Lisa Vanderpump, άφησε τη σύζυγό του, με την οποία μοιράζεται έναν γιο, για να ξεκινήσει σχέση με την έγκυο φίλη του κατά τη διάρκεια αυτού που φίλοι της ηθοποιού περιέγραψαν ως «σοβαρή κρίση μέσης ηλικίας». 

Μετακόμισε από την έπαυλη της οικογένειας αξίας 10 εκατ. λιρών κοντά στο σπίτι της Victoria και του David Beckham, στο Holland Park,  και έκτοτε έχει άλλα δύο παιδιά με τη νέα του σύντροφο Anya.  

«Η Sue είναι συντετριμμένη. Μετά από 32 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Warren πήρε αποφάσεις, κατά τη διάρκεια μιας πολύ σοβαρής κρίσης μέσης ηλικίας, οι οποίες διέλυσαν την οικογένειά τους», ανέφερε φίλος της ηθοποιού. 

Εμφανιζόμενη στην εκπομπή Lorraine του ITV το 2019, η Sue είπε πώς βρήκε παρηγοριά στη μουσική μετά τον πικρό χωρισμό της. «Είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά είμαι μαχήτρια και έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στη μουσική μου». 

Πηγή: skai.gr