Στο νοσοκομείο ο γιος του Rod Stewart με νάρθηκα στον αυχένα – Τον χτύπησε φορτηγό

Το ατύχημα αυτό, έρχεται μετά την απόρριψη των κατηγοριών για ξυλοδαρμό τόσο του Ροντ όσο και του Sean πέρυσι, για μια επίθεση σε έναν φρουρό ασφαλείας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ο γιος του Ροντ Στιούαρτ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με νάρθηκα στον αυχένα μετά από τροχαίο. Ο 42χρονος Sean, τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο Alana, «ανέβασε» στο Instagram και μοιράστηκε μια selfie, για να ενημερώσει τους ακολούθους του. 

Ο γιος του Ροντ Στιούαρτ φορούσε μια ιατρική ρόμπα και μάσκα προσώπου για τον κορωνοϊό, ενώ καθόταν στον θάλαμο. 

Το ατύχημα αυτό, έρχεται μετά την απόρριψη των κατηγοριών για ξυλοδαρμό τόσο του Ροντ όσο και του Sean πέρυσι, για μια επίθεση σε έναν φρουρό ασφαλείας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πατέρας και γιος γλίτωσαν τη φυλάκιση και μια δίκη που επρόκειτο να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2021, για τον ρόλο τους στον καβγά στο πολυτελές θέρετρο Palm Beach. Η νομική ομάδα του Ροντ κατέληξε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς, όπου ο Στιούαρτ και ο γιος του δήλωσαν ότι δεν αμφισβητούν την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης.

Η δίκη, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ακυρώθηκε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Οι Στιούαρτ αντιμετώπιζαν το ενδεχόμενο να περάσουν έως και ένα χρόνο στη φυλακή της κομητείας Παλμ Μπιτς.

Ο Sean Stewart

Πηγή: skai.gr