Κλείσιμο

Daniel Craig και Rachel Weisz: Έρωτας με την πρώτη ματιά…

Και οι δύο ηθοποιοί παραμένουν διακριτικοί όσον αφορά στη σχέση τους, ενώ δεν μιλούν ποτέ για τα παιδιά τους

O Ντάνιελ Κρεγκ, είναι πιστός στη γυναίκα του, Ρέιτσελ Βάις, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη.

O Κρεγκ γνωρίζει καλά ότι απέχει χιλιόμετρα μακριά από το αρσενικό αρχέτυπο του James Bond, που ενσαρκώνει και φαντασιώνονται οι γυναίκες.

Πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός χρίστηκε ιππότης του τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου. Έλαβε το παράσημο από τα χέρια της πριγκίπισσας Άννας, της αδελφής του βασιλιά Καρόλου, σε τελετή που οργανώθηκε στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παντρεύτηκε το 2011, τη διάσημη ηθοποιό, Ρέιτσελ Βάις, γνωστή από το ριμέικ της ταινίας «Η Μούμια», αλλά και από την πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite». Ήταν ένας έρωτας που ήρθε στη δεύτερη νεότητα της ζωής τους, καθώς εκείνος ήταν 42 και εκείνη 40. Ωστόσο, ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά... 

Το 2010, το θρίλερ «Dream House» ήταν η αφορμή για αυτόν τον έρωτα . Οι δύο ηθοποιοί υποδύονταν τότε ένα παντρεμένο ζευγάρι και τα tabloids αμέσως διέκριναν τη χημεία που υπήρξε μεταξύ τους. Ένα μήνα μετά η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν τα πάντα. Τον ίδιο μήνα η Βάις χώρισε τον τότε σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι.

Τον Ιούνιο του 2011, επιβεβαιώθηκε ότι είχαν παντρευτεί στη Νέα Υόρκη με μόνο τέσσερις καλεσμένους, αλλά οι ίδιοι μίλησαν δημόσια για τη σχέση τους έξι μήνες μετά. «Κάναμε τον γάμο μας σε κλειστό κύκλο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολλούς από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και υπήρξαν διακριτικοί», είπε ο Κρεγκ σε συνέντευξή του. 

Και οι δύο ηθοποιοί παραμένουν διακριτικοί όσον αφορά στη σχέση τους, ενώ δεν μιλούν ποτέ για τα παιδιά τους. 

Πηγή: skai.gr