Σούντα Μέρτι: Η ιστορία της πεθεράς του Ρίσι Σούνακ και του συνοριοφύλακα που νόμιζε ότι τον κοροϊδεύει

Η 72χρονη είπε ότι ο αξιωματικός μετανάστευσης την κοίταξε με πλήρη δυσπιστία και τη ρώτησε: «Πλάκα κάνεις;!»

Η συγγραφέας, φιλάνθρωπος και πεθερά του Ρίσι Σούνακ, Σούντα Μέρτι, μοιράστηκε με το κοινό του The Kapil Sharma Show ένα αστείο περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη και απέδειξε πόσο χιούμορ έχει.

Η Σούντα αποκάλυψε ότι στην προσπάθεια της να επισκεφθεί τον Σούνακ στη Βρετανία, βρέθηκε μπροστά σε έναν συνοριοφύλακα, ο οποίος νόμιζε ότι τον κορόιδευε.

«Μια φορά που είχα πάει, με ρώτησαν τη διεύθυνση κατοικίας μου. “Πού μένεις στο Λονδίνο;” Η μεγαλύτερη αδερφή μου ήταν μαζί μου και σκέφτηκα να γράψω το “10 Downing Street”. Ο γιος μου μένει επίσης εκεί (στο Ηνωμένο Βασίλειο), αλλά δεν θυμόμουν την πλήρη διεύθυνσή του. Έτσι έγραψα το 10 Downing Street», είπε η Σούντα.

σουντα

Η «Downing Street 10» είναι η επίσημη κατοικία και το γραφείο του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ. 

Η 72χρονη συνέχισε λέγοντας ότι ο αξιωματικός μετανάστευσης την κοίταξε με πλήρη δυσπιστία και τη ρώτησε: «Πλάκα κάνεις;!».
Εκείνη απάντησε, «Nahi, sachchi bolti hu» (Όχι, αλήθεια σου λέω).

«Κανείς δεν πιστεύει ότι εγώ, μια 72χρονη, απλή κυρία, μπορώ να είμαι πεθερά του πρωθυπουργού», είπε.

Η Σούντα Μέρτι είναι Ινδή εκπαιδευτικός, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, πρόεδρος του Ιδρύματος Infosys και μητέρα της συζύγου του Ρίσι Σούνακ. Είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο συνιδρυτή της Infosys , NR Narayana Murthy. Η Μέρτι τιμήθηκε το 2023 με το Padma Bhushan, το τρίτο υψηλότερο πολιτικό βραβείο στην Ινδία. 

Πηγή: skai.gr