Η Charlize Theron βγαίνει με το μοντέλο Alex Dimitrijevic – Κυκλοφορούν χεράκι-χεράκι… (video)

Η τελευταία γνωστή σχέση της πρωταγωνίστριας του «Atomic Blonde» ήταν με τον Σον Πεν 

Η γνωστή ηθοποιός Charlize Theron φέρεται να βγαίνει με το μοντέλο Alex Dimitrijevic. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να κυκλοφορούν χεράκι-χεράκι, ενώ το «Us Weekly» ανέφερε ότι η ηθοποιός και το μοντέλο βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες και ότι ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου. 

Άνθρωπος που μίλησε στο Μέσο είπε ότι η σχέση τους είναι ακόμη στο ξεκίνημά της, ενώ υποστήριξε ότι ο Dimitrijevic είναι «ένας πολύ χαλαρός τύπος και αυτό αρέσει στην ηθοποιό». 

Η τελευταία γνωστή σχέση της πρωταγωνίστριας του «Atomic Blonde» ήταν με τον ηθοποιό Sean Penn. Οι δυο τους έβγαιναν μαζί από το 2013 έως το 2015. Η ηθοποιός έχει, επίσης, βγει με τον Stuart Townsend, αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Trapped» του 2002. Η σχέση τους έληξε το 2010.

Το 2020, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την ερωτική της ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι οι κόρες της την παρακάλεσαν να αποκτήσει αγόρι. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τα δύο κορίτσια μου και η μικρή μου είπε: ‘’Μαμά μάλλον χρειάζεσαι αγόρι’’», ανέφερε χαμογελώντας η ηθοποιός στο podcast της Diane Von Furstenberg στο Spotify, «InCharge with DVF».
 

Πηγή: skai.gr