Σοφία Βεργκάρα: Φόρεμα που κόβει την ανάσα και ξενύχτι μέχρι τις 4 το πρωί στο Παρίσι

Με δερμάτινο φόρεμα και ασορτί γόβες, η Σοφία Βεργκάρα διασκέδασε με φίλες της στο Παρίσι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Σοφία Βεργκάρα

Το ρολόι έδειχνε περίπου τέσσερις το πρωί όταν η Σοφία Βεργκάρα (Sofía Vergara) αποχώρησε από το εστιατόριο Siena στο Παρίσι. Με ένα εφαρμοστό δερμάτινο φόρεμα που τόνιζε τη σιλουέτα της, η 54χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε την έξοδό της με φίλες, στο περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται τις τελευταίες ημέρες στο Instagram στιγμιότυπα από την παραμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα, συνδυάζοντας επιδείξεις μόδας με εξόδους για φαγητό και συναντήσεις με φίλες. Την Παρασκευή βρέθηκε με την Εύα Λονγκόρια, την Έιζα Γκονζάλες και την επιχειρηματία Φάτζερ Φάχαντ. «Πάντα περνάμε ωραία. Σας αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Το Σάββατο κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξης του Hermès για τη συλλογή Άνοιξη–Καλοκαίρι 2027. Και εκεί επέλεξε δερμάτινο φόρεμα. Η αδυναμία της στα δερμάτινα σύνολα είχε φανεί και σε προηγούμενη επίσκεψή της στο Παρίσι, τον Μάρτιο. 

Τον Ιούλιο, η ίδια γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της στην Ιταλία, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με κόκκινο μπικίνι πάνω σε σκάφος. «Ήταν τα καλύτερα γενέθλια. Το 54 είναι καλός αριθμός», είχε γράψει με χιούμορ στους ακολούθους της. 

Σε συνέντευξή της στο «Allure», τον Μάιο του 2024, είχε δηλώσει θετική απέναντι στις αισθητικές επεμβάσεις, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δεν κάνει κάτι μέχρι στιγμής. «Θα κάνω όσες πλαστικές επεμβάσεις μπορώ, όταν νιώσω έτοιμη», είχε πει. Διαφορετική ήταν η άποψή της για τα fillers, τα οποία θεωρούσε ότι δεν θα της έδιναν το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. «Στην ηλικία μου, νιώθω ότι δεν σε κάνουν να δείχνεις νεότερη. Σε κάνουν να δείχνεις περισσότερο “πειραγμένη”», είχε εξηγήσει.

Πηγή: skai.gr
73 0 Bookmark

Απόρρητο