Shannen Doherty: Χωρίζει μετά από 11 χρόνια γάμου κι ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικά περιοδικά, δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο μεταξύ της ηθοποιού και του φωτογράφου, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από τον Οκτώβριο του 2011 και δεν έχουν παιδιά

Η Shannen Doherty κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Kurt Iswarienko, αφού «δεν είχε άλλη επιλογή», λέει η εκπρόσωπος της σταρ του «Charmed» στο «Page Six».

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen. Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της έμεινε άλλη επιλογή», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού. 

Το «TMZ» ανέφερε ότι η 52χρονη Doherty κατέθεσε τα έγγραφα την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Λος Άντζελες, δηλώνοντας ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση από τον Ιανουάριο.

Η Shannen Doherty με τον σύζυγό της

Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού ανέφεραν ότι η Doherty, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού -4ου σταδίου- τον Φεβρουάριο του 2020, δεν είναι καλά στην υγεία της. Η Doherty είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της το 2019 στο περιοδικό «People» ότι η πρώτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού άλλαξε προς το καλύτερο τον γάμο της με την Iswarienko. 

«Ο καρκίνος μας ένωσε», είχε πει τότε. «Ο Κερτ και εγώ εκτιμούμε πολύ βαθύτερα ο ένας τον άλλον τώρα». Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικά περιοδικά, δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο μεταξύ της ηθοποιού και του φωτογράφου, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από τον Οκτώβριο του 2011 και δεν έχουν παιδιά. Ο Iswarienko είναι ο τρίτος σύζυγος της Doherty, η οποία εκπροσωπείται από τη δικηγόρο διαζυγίου διασημοτήτων, Laura Wasser.

Η Shannen Doherty με τον σύζυγό της

Πηγή: skai.gr