Shakira σε φωτογράφους και ΜΜΕ: Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου και σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στα social media ότι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ακολουθούν τα παιδιά της συνεχώς 

Η Σακίρα ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ίδια και τα παιδιά της, αφού αντιμετώπισε μια δύσκολη χρονιά μετά το διαζύγιό της. Αυτό συμβαίνει, σχεδόν, ένα χρόνο αφότου η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σακίρα μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και τον αντίκτυπο που είχε αυτό στα παιδιά της.

Η ανάρτηση στο Instagram, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατ. likes και 43.000 σχόλια, ανέφερε: «Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ.

Σε αυτή τη φάση των αλλαγών στη ζωή μου, ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια από τον Τύπο γύρω από εμένα και την οικογένειά μου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ωστόσο, τα παιδιά μου έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη ‘’πολιορκία’’ και μια ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη.

Καθώς ξεκινούν μια νέα φάση στη ζωή τους, καλώ τα ΜΜΕ -εκ μέρους των παιδιών μου- να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή».

Ανησυχώντας για την ασφάλεια των παιδιών της, η τραγουδίστρια ζήτησε από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να μην τα ακολουθούν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

«Σας ζητώ να μην τα ακολουθείτε στην έξοδο ή την είσοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και στα παιχνίδια τους, όπως συμβαίνει κάθε μέρα στη Βαρκελώνη. 

Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο», σημειώνει η διάσημη τραγουδίστρια. 

Και προσθέτει: «Με την ανάρτησή μου μιλώ όχι σαν καλλιτέχνιδα, αλλά σαν μητέρα που θέλει να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η 46χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της με τον Πικέ πέρυσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική και ήταν μαζί για 11 χρόνια.

Ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους σε κοινή δήλωση μέσω του πρακτορείου δημοσίων σχέσεων τους, είπαν: «Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Πηγή: skai.gr