Σεθ Ρόγκαν: Ο... λάθος τρόπος που ο Τομ Κρουζ επιχείρησε να με προσηλυτίσει στη σαηεντολογία – Βίντεο 

Ο Τομ Κρουζ επέλεξε έναν αντισυμβατικό τρόπο για να προσηλυτίσει τον Ρόγκαν στη σαηεντολογία, όποτε…  mission failed 

Mission… impossible. O Σεθ Ρόγκαν αποκάλυψε στο TikTok ότι ο Τομ Κρουζ επιχείρησε να τον προσηλυτίσει στη σαηεντολογία (είναι γνωστό μέλος των σαηεντολόγων), αλλά επέλεξε έναν αντισυμβατικό τρόπο για να τον προσηλυτίσει, όποτε…  mission failed. 

Το κλιπ 23 δευτερολέπτων της συνέντευξης του Ρόγκαν το Μάιο του 2021 στο podcast του Χάουαρντ Στερν δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

Στο βίντεο ο Ρόγκαν, 40 ετών σήμερα, λέει ότι ο σταρ των ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές», 60 ετών, προσπάθησε να τον καθίσει και να του εξηγήσει «την αλήθεια» πίσω από τη θρησκεία του.

«Είπε: ‘Αν με αφήσεις να σου πω περί τίνος πρόκειται. Απλώς αν με αφήσεις… απλά δώσε μου 20 λεπτά για να σου πω περί τίνος πρόκειται πραγματικά», λέει ο Ρόγκαν στο βίντεο.

«Θα έλεγες, ‘με τίποτα’, ‘με κανένα γ… τρόπο’» πρόσθεσε με γλαφυρότητα ο 60χρονος σταρ.

Ο 40χρονος ηθοποιός θυμάται ότι ζήτησε από τον Κρουζ να του εξηγήσει αν η έκπληξη θα ήταν καλή ή… κακή.

«Θυμάμαι να λέω ‘αυτό το λέει για καλό;’» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόγκαν. «Ουφ τη γλίτωσα» σχολίασε.

@moviemaniacs Seth Rogan recalls his bizarre experience meeting Tom Cruise. #tomcruise #tomcruiseedit #tomcruisemovie #sethrogen #topgun #topgunmaverick #topgun2 #topgunedit #topgunmovie #topgunmaverickedit #missionimpossible #scientology #movie #movies ♬ original sound - Movie Maniacs
Πηγή: skai.gr