ΚΑΙΡΟΣ

Selena Gomez: Χρησιμοποιεί φίλτρο στο TikTok εμπνευσμένο από την Bella Hadid -Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη

Η Hadid εξακολουθεί να μην ακολουθεί την Γκόμεζ στα social media, αν και η ηθοποιός ακολουθεί την ίδια και την αδελφή της, Gigi Hadid

Η Σελίνα Γκόμεζ αποκάλεσε την Bella Hadid «girl crush», δηλαδή «η καψούρα» της, και έβαλε «τέλος» στις φήμες περί διαμάχης μεταξύ τους. 

Η Γκόμεζ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram Story και το TikTok της, εκθειάζοντας την Bella Hadid. Στο πρώτο βίντεο, η ηθοποιός και μουσικός αναδημοσίευσε ένα βίντεο που δημιούργησε στο TikTok, όπου κάνει lip-syncing σε ένα viral ηχητικό απόσπασμα της Hadid που λέει: «Το όνομά μου είναι Bella Hadid». Στην ανάρτηση έγραψε: «Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη όσο η Bella Hadid».

Στη συνέχεια, στο δεύτερο βίντεο, η Σελίνα έβγαλε το φίλτρο και ανέφερε: «Αντίθετα, αυτή είμαι εγώ. Επίσης, χρειάζομαι ένα ρολό για χνούδια παιδιά...», κάνοντας πλάκα με τις τρίχες στο μαύρο πουλόβερ της.

Όλα αυτά συμβαίνουν χρόνια αφότου οι δύο τους «πυροδότησαν» φήμες «βεντέτας» για το αμοιβαίο following και unfollowing της άλλης, όταν η Σελίνα Γκόμεζ άρχισε να βγαίνει με τον πρώην φίλο της Hadid, The Weeknd. Η Hadid εξακολουθεί να μην ακολουθεί την Γκόμεζ στα social media, αν και η ηθοποιός ακολουθεί την ίδια και την αδελφή της, Gigi Hadid.

Πηγή: skai.gr