Selena Gomez: Επέστρεψε στο στούντιο και ηχογραφεί νέα μουσική

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός τηλεοπτικών σειρών δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της από το στούντιο 

Η Σελίνα Γκόμεζ επέστρεψε στο στούντιο και ηχογραφεί νέα μουσική. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός τηλεοπτικών σειρών ενημέρωσε τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της από το στούντιο. «Μην ανησυχείτε παιδιά, έρχεται. Ακόμα και από το Παρίσι», έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Η Σελίνα Γκόμεζ κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Παρίσι, μεταξύ άλλων και φωτογραφία μπροστά στον Πύργο του Άιφελ.

Οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία νέα μουσική από την Γκόμεζ, καθώς το τελευταίο σόλο άλμπουμ της «Rare» κυκλοφόρησε το 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Την ίδια χρονιά η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το ισπανόφωνο EP Revelación, το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy για το καλύτερο Latin Pop Άλμπουμ. Έχει επίσης κυκλοφορήσει το single «My Mind & Me» από το ντοκιμαντέρ του 2022 «Selena Gomez: My Mind & Me» στο οποίο αποκαλύπτει τα προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας, με τα οποία είναι αντιμέτωπη.

Μαζί με τη νέα μουσική που ηχογραφείται, οι θαυμαστές της αναμένουν επίσης την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς «Only Murders in the Building» στην οποία πρωταγωνιστεί, στις 8 Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ