Σελένα Γκόμεζ: «Δεν ρουφιέμαι, τα αληθινά στομάχια επιστρέφουν»- Δείτε βίντεο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται ξαπλωμένη με μαγιό σε ένα κότερο και φοράει ένα ολόσωμο μαγιό ενώ ακούγονται λόγια από ηχογραφημένο αρχείο στο TikTok.

Viral στα πρώτα λεπτά από τη δημοσίευσή του έγινε βίντεο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως "ωδή στην αποδοχή του εαυτού μας" και δημοσίευσε στο Tiktok η Σελένα Γκόμεζ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται ξαπλωμένη με μαγιό σε ένα κότερο και φοράει ένα ολόσωμο μαγιό ενώ ακούγονται λόγια από ηχογραφημένο αρχείο στο TikTok. 

«Δεν ρουφιέμαι. Τα αληθινά στομάχια επιστρέφουν. Εντάξει;», λέει η ίδια και την ίδια στιγμή αγγίζει την κοιλιά της. 

Οι χρήστες του TikTok σχολιάζουν το βίντεο με τους πιο θετικούς και όμορφους τρόπους. 

«Με κάνεις να νιώθω άνετα με το σώμα μου», σχολίασε ένας από τους χρήστες του TikTok. 

«Είσαι, ίσως ό, τι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής», «Body positive! Τόσο αναζωογονητικό!», έγραψε ένας άλλος. 

Τα likes στο βίντεο είναι αμέτρησα.

Η όλη προσπάθεια της Γκόμεζ να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για κοινωνικά θέματα χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες που τα αντιπροσωπεύουν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έγινε 100% αποδεκτό από τον κόσμο που την ακολουθεί και τη στηρίζει και από άλλους που μπορεί να μην αποτελούν θαυμαστές της. 

Η Σελένα Γκόμεζ είναι μία από τις πιο αγαπητές διάσημες προσωπικότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και παγκοσμίως καθώς σπάνια θα γραφτεί κάτι αρνητικό για εκείνη.

Πηγή βίντεο: extratv  

Πηγή: MUST