Βαρύ πένθος για την Σάρον Στόουν: Πέθανε ο αδερφός της από ανακοπή καρδιάς

Η οικογένεια της ηθοποιού είχε έρθει αντιμέτωπη, μόλις πριν δύο χρόνια, με την απώλεια του 11 μηνών γιου του αδερφού της Στόουν, από οργανική ανεπάρκεια

Ο αδερφός της Σάρον Στόουν, Πάτρικ Στόουν, έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, μετά από καρδιακή ανακοπή το Σαββατοκύριακο.

«Γεια σε όλους. Αυτό το μήνυμα επιβεβαιώνει ότι ναι, χάσαμε τον ενοχλητικό μου Πάτρικ Τζόζεφ Στόουν από καρδιακή προσβολή χθες», ανέφερε η ηθοποιός σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα.

saron

Η οικογένεια της ηθοποιού είχε έρθει αντιμέτωπη, μόλις πριν δύο χρόνια, με την απώλεια του 11 μηνών γιου του Πάτρικ από οργανική ανεπάρκεια, τον Αύγουστο του 2021.

saron

«Ναι, είναι ο πατέρας του Ρίβερ που χάσαμε πέρυσι… σε ηλικία 11 μηνών. Άφησαν και οι δύο πίσω τη μητέρα της οικογένειας, Τάσα, τον γιο, Χάντερ, και την κόρη, Κάιλυ. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας, σε αυτή την περίοδο αμέτρητης θλίψης για εμάς και εκτιμούμε όλα τα συλλυπητήρια σας».

Εμφανώς αναστατωμένη, η Σάρον ολοκλήρωσε το βίντεο ζητώντας από τους φίλους και τους followers της να «είναι ευγενικοί».

Λίγο αργότερα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον αδερφό της.

saron

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες αφότου το γραφείο του ιατροδικαστή της Πενσυλβάνια γνωστοποίησε ότι ο Πάτρικ πέθανε εν μέσω μάχης με καρδιακή νόσο.

Η σύζυγός του, Τάσα, μίλησε αργότερα για τον θάνατό του λέγοντας: «Η καρδιά μου νιώθω σαν να έχει ξεριζωθεί από το στήθος μου. Ο Πάτρικ πήγε να βρει τον γλυκό μας Ρίβερ… Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν ο κόσμος μου. Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι η ζωή χωρίς τον άντρα μου στο πλευρό μου. Ελπίζω μόνο να προσέχει πάντα από ψηλά τον Χάντερ, την Κέιλι και εμένα».

Η Tasha συνέχισε λέγοντας ότι θα «κρατά για πάντα» τις «υπέροχες (και μερικές όχι τόσο υπέροχες αλλά εξίσου σημαντικές) αναμνήσεις τους κοντά στην καρδιά μου και θα επισκέπτεται πάντα αυτές τις αναμνήσεις».

saron


«Μέχρι να βρεθούμε ξανά, θα σε αγαπώ για πάντα, μωρό μου. Η ευχή μου μέσα από όλα αυτά είναι τουλάχιστον τώρα ο Ρίβερ να έχει τον μπαμπά του μαζί του και ελπίζω οι δυο σας να περνάτε όμορφα».

Πηγή: skai.gr