Διακοπές σαν ροκ σταρ στο… εξοχικό του Prince στην Καραϊβική (φωτογραφίες)

Η Emara είναι αγαπημένο θέρετρο διακοπών για όλους του rich and famous του πλανήτη, μόνο με 16.000 δολάρια το βράδυ

Εστω ότι διαθέτετε 16.000 δολάρια για μία και μόνο βραδιά. Που θα τα διαθέσετε; 

Μία πολύ καλή ιδέα είναι να πετάξετε μέχρι τα νησιά νησιά Τερκς και Κέικος (Turks and Caicos) στην Καραϊβική και να μείνετε ένα βράδυ σε μία από τις πιο χλιδάτες επαύλεις της περιοχής, με όλες φυσικά τις προβλεπόμενες ανέσεις. 

εμαρα

Η Emara είναι αγαπημένο θέρετρο διακοπών για όλους του rich and famous του πλανήτη καθώς  - εκτός από την απίστευτη χλιδή και πολυτέλεια που προσφέρει στους επισκέπτες της – έχει και μία σπουδαία ιστορία: ήταν το «εξοχικό» του Prince, του εμβληματικού καλλιτέχνη που κατέφευγε εδώ για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. 

Άλλωστε, ο ιδιωτικός δρόμος της έκτασης είναι βαμμένος μωβ – το χρώμα κατατεθέν του Prince. Η διεύθυνση μάλιστα προτείνει στους πελάτες της: «Μην ξεχάσετε φεύγοντας να βγάλετε μία φωτογραφία, να θυμάστε ότι είσασταν εδώ!». 

εμαρα

Στην έκταση των σχεδον 20.000 τμ  υπάρχουν δύο βίλες, γνωστές ως «Emara East» και «Emara West» με συνολικά 17 υπνοδωμάτια που «κοιμίζουν» 34 άτομα – καλό, γιατί μοιράζεται το ποσό – όλα με θέα των μαγευτικό ωκεανό. 

εμαρα

Δύο πισίνες υπερχείλισης, σαλόνια, τραπεζαρίες, γήπεδα τένις, αίθρια, ιδιωτική μαρίνα, μπάτλερ και διάφορες άλλες υπηρεσίες είναι στη διάθεση των τυχερών επισκεπτών που θα περάσουν κάποιες μέρες σαν ροκ σταρ στην εξωτική έπαυλη.

emara

εμαρα

Οι υπόλοιποι, μπορούμε απλως να χαζεύουμε και να ονειρευόμαστε... 

εμαρα

Πηγή: skai.gr