Η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζεται για το τελευταίο «αντίο» στον σύντροφό της – Θα σκορπίσει τις στάχτες του στις Μπαχάμες

Για τον πιο δύσκολο αποχαιρετισμό ετοιμάζεται η δημοφιλής ηθοποιός

Για τον πιο δύσκολο, οριστικό «αποχαιρετισμό» του αγαπημένου της , Μπράιαν Ράνταλ, ο οποίος πέθανε στις αρχές Αυγούστου μετά από μάχη με την εκφυλιστική νόσο του Lou Gehrig, ετοιμάζεται η Σάντρα Μπούλοκ. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να σκορπίσει τις στάχτες του «άντρα της ζωή της» - όπως τον αποκαλούσε - στη θάλασσα στις Μπαχάμες, όπου είχαν ανταλλάξει «όρκους αγάπης» το 2017. 

Το ζευγάρι είχε ανταλλάξει «όρκους» σε μια ρομαντική τελετή (όχι όμως επίσημο γάμο) στο νησί Χάρμπορ το 2017. Τρία χρόνια αργότερα ο Ράνταλ διαγνώστηκε με ALS. 

«Το μέρος ήταν τόσο ξεχωριστό και για τους δύο. Ήταν ένα μέρος όπου μοιράστηκαν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους μαζί και με τα παιδιά και τους φίλους τους. Έχει πολύ σημασία για εκείνη και είναι λογικό να είναι αυτός ο τόπος που θα τον αποχαιρετήσει» δήλωσε πηγή κοντά στο περιβάλλον της Σάντρα Μπούλοκ.

Ο γνωστός φωτογράφος πέθανε στις αρχές Αυγούστου και η 29χρονη κόρη του, Σκάιλαρ, παρέλαβε τις στάχτες του πατέρα της την περασμένη εβδομάδα.

Η Σκάιλαρ και η Μπούλοκ ήρθαν πολύ κοντά μετά τον θάνατο του Μπράιαν. 

Πηγή: skai.gr