Ο Ed Droste των Grizzly Bear αλλάζει καριέρα και γίνεται ψυχοθεραπευτής

«Αν γνωρίζετε κάποιον που αναζητά θεραπευτή στην Καλιφόρνια, μη διστάσετε να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μου», έγραψε ο μουσικός στο Instagram

Ο frontman των Grizzly Bear, Ed Droste, αλλάζει καριέρα και ακολουθεί τον τομέα της ψυχοθεραπείας καθώς ξεκίνησε να δέχεται ασθενείς μετά την απόκτηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Ο τραγουδιστής ήταν «ενθουσιασμένος που ανακοίνωσε» ότι περνάει «στο επόμενο στάδιο» της καριέρας του ξεκινώντας την «ανεξάρτητη πρακτική του ως συνεργάτης θεραπευτής». Ο Droste πρόσθεσε ότι είναι διαθέσιμος να παρέχει τόσο διαδικτυακή όσο και προσωπική συμβουλευτική σε εφήβους και ενήλικες στο Los Feliz.

«Αν γνωρίζετε κάποιον που αναζητά θεραπευτή στην Καλιφόρνια, μη διστάσετε να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μου», έγραψε ο μουσικός στο Instagram.

Η ψυχοθεραπευτική κλινική Lauren Marimon, που τον επιβλέπει, περιγράφει τον Droste ως έναν «ενσυναίσθητο και αφοσιωμένο» συνεργάτη θεραπευτή γάμου και οικογένειας, ο οποίος είναι «ολόψυχα αφοσιωμένος στο να καθοδηγεί τα άτομα στο ταξίδι τους προς τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και της συνολικής ευεξίας».

Το βιογραφικό του Droste διαφημίζει το «πλούσιο υπόβαθρό του στην ψυχαγωγία και τη μουσική» και παραθέτει επίσης τις σπουδές του: Απέκτησε μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Αντιόχειας στο Culver City πριν ξεκινήσει τη συμβουλευτική του σταδιοδρομία στην APLA Health, όπου πρόσφερε υπηρεσίες σε «σειρά πελατών LGBTQIA+».

«Έχω εξειδίκευση στο να βοηθάω άτομα στη διαχείριση της κατάθλιψης, στην πλοήγηση στις μεταβάσεις της ζωής, στην αντιμετώπιση του άγχους, στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και στην καλλιέργεια υγιών σχέσεων», αναφέρει το βιογραφικό του.

«Ως σύμμαχος της κοινότητας LGBTQ+ και άλλων διαφορετικών ταυτοτήτων, η δέσμευσή μου είναι να παρέχω πολιτιστικά ευαίσθητη θεραπεία για όλα τα κοινωνικά στρώματα» προσθέτει.

Ο Droste -ο οποίος ηχογράφησε μουσική ως μέρος του indie-rock συγκροτήματος Grizzly Bear με έδρα το Μπρούκλιν από το 2004 έως το 2017- είναι μεταξύ πολλών καλλιτεχνών που άλλαξαν καριέρα αργότερα στη ζωή τους.

Τον Απρίλιο, ο Luke Jenner του ροκ συγκροτήματος Rapture είπε στο Billboard ότι θα αφήσει τη μουσική βιομηχανία για να γίνει life coach. Ο Ronnie DeVoe του R&B New Edition είναι πλέον μεσίτης που διευθύνει τη δική του εταιρεία με έδρα την Ατλάντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ