«Καυτή» αποκάλυψη για τη Σακίρα: Είχε κρυφή σχέση με τον Ναδάλ, πριν γνωρίσει τον Πικέ

Σύμφωνα με τον Τζόρντι Μάρτιν, τον Ισπανό παπαράτσι που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του Πικέ με το νέο του «αμόρε» την Κλάρα Τσία, η Σακίρα είχε κρυφό δεσμό με τον Ραφαέλ Ναδάλ, πριν τον  γνωρίσει

Από τη μέρα που η Σακίρα και ο Ζεράρντ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο των ταμπλόιντ.

Κι ενώ τις τελευταίες μέρες όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα για τη σχέση του με την Κλάρα Τσία, η Κολομβιανή σταρ τώρα τραβάει τα φώτα πάνω της για μια φημολογούμενη σχέση που είχε πριν γνωρίσει τον διάσημο ποδοσφαριστή.

To ειδύλλιο με τον Ράφαελ Ναδάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, o Τζόρντι Μάρτιν, ο Ισπανός παπαράτσι που αποκάλυψε τις φωτογραφίες του Πικέ με την Κλάρα Τσία, ανέφερε ότι η Σακίρα είχε κρυφό δεσμό με τον Ραφαέλ Ναδάλ, πριν γνωρίσει τον Πικέ.

«Μπορώ να πω ότι η Shakira έκανε ένα βίντεο κλιπ με τον Alejandro Sanz, αλλά δεν ''έμπλεξε''' μαζί του», εξήγησε ο Martin στην τηλεοπτική εκπομπή America Noticias.

«Έμπλεξε με κάποιον εξίσου ή πιο διάσημο». Τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής τον παρακάλεσε να αποκαλύψει το όνομα κι εκείνος αν και δεν το είπε, αποκάλυψε μερικά «τρανταχτά στοιχεία».

«Είναι ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας», ανέφερε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ήταν ο πρωταγωνιστής του βίντεο «Gitana», μια επιτυχία που κυκλοφόρησε η Shakira το 2010, τη χρονιά που ξεκίνησε η φημολογούμενη σχέση.

Και ο Μάρτιν δεν σταμάτησε εκεί: «Υπήρχε κάτι σε ένα βίντεο κλιπ με έναν κορυφαίο αθλητή στην Ισπανία, ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας». «Εκεί το αφήνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», πρόσθεσε. Ωστόσο, ο νοών νοείτω!

Πηγή: skai.gr