«Έτσι ξαφνικά»: Γιατί ματαιώθηκε ο αρραβώνας του Ρούπερτ Μέρντοχ με την Αν Λέσλι Σμιθ

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του - Θα ήταν ο πέμπτος αρραβώνας του Μέρντοχ 

«Έτσι ξαφνικά»... Ο 92χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ και η Αν Λέσλι Σμιθ ματαίωσαν ξαφνικά τον αρραβώνα τους, μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του. Θα ήταν ο πέμπτος αρραβώνας του Μέρντοχ. 

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο 92χρονος βαρόνος των μέσων ενημέρωσης είχε κάνει πρόταση γάμου στην πρώην οδοντίατρο, 66 ετών, με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 11 καρατίων που πιστεύεται ότι αξίζει έως και 2 εκατομμύρια λίρες. Το ζευγάρι, που προηγουμένως περιέγραψε τον έρωτά του ως «δώρο Θεού», σχεδίαζε να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι. Όμως ο αρραβώνας τους ακυρώθηκε ξαφνικά σήμερα Τρίτη, αφού το ζευγάρι λέγεται ότι απρόθυμα πήρε «αμοιβαία απόφαση» μετά από συζητήσεις που είχε χθες το βράδυ. 

Ένας φίλος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στη Daily Mail ότι η Σμιθ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη δημοσιότητα: «Απλώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το να είναι στη δημόσια σφαίρα. Θέλει ιδιωτικότητα. Κάθισαν και μίλησαν χθες και συμφώνησαν ότι ήταν καλύτερα να χωρίσουν. Αυτός αποδέχεται ότι θα βρίσκεται πάντα στη δημοσιότητα και δεν μπορεί ούτε θα έκανε τίποτα για να το αλλάξει αυτό».

Η Mail αναφέρει ότι ήταν μια κοινή απόφαση, μια απόφαση που προκαλεί μεγάλη λύπη και για τα δύο μέρη. Ένας άλλος φίλος του ζευγαριού είπε στη Mail ότι ο βαρόνος των μέσων ενημέρωσης εξακολουθεί να αγαπά πολύ τη Σμιθ. «Τη θαυμάζει, τη σέβεται και νομίζει ότι είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Του αρέσει το γεγονός ότι είναι τόσο ήρεμη και τόσο δυνατή… και συμμερίζεται τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις».

Ο αυστραλός μεγιστάνας των MME και ιδιοκτήτης του Fox News (πρόσφατα χωρισμένος από την τέταρτη σύζυγό του, το σούπερ μόντελ Τζέρι Χολ), είχε ανακοίνωσει τον αρραβώνα του με την 66χρονη Αν Λέσλι Σμιθ, η οποία στο παρελθόν ήταν μοντέλο και τραγουδίστρια, στις 20 Μαρτίου.  

Μέρντοχ και Σμιθ είχαν γνωριστεί τον Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση για το κρασί στον αμπελώνα στην Καλιφόρνια. Περίμενε ένα δεκαπενθήμερο πριν ζητήσει να την ξαναδεί.

Πηγή: skai.gr