Reese Witherspoon: Είναι ελεύθερη και ωραία – Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Η ηθοποιός και ο πρώην πλέον σύζυγός της είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο τον Μάρτιο του 2011

Για όσους ενδιαφέρονται, η Reese Witherspoon είναι πλέον ελεύθερη και ωραία, αφού κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Jim Toth, έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Η 47χρονη σταρ επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του χωρισμού από τον σύζυγό της, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία της κομητείας Ντέιβιντσον, που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ.

Η ηθοποιός και ο Toth είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο τον Μάρτιο του 2011, το οποίο είναι έγκυρο και περιέχει όλες τις λεπτομέρειες για τα περιουσιακά στοιχεία τους, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις τους. 

Το πρώην ζευγάρι, που έχει έναν γιο, τον 10χρονο Tennesse, θα πρέπει να εγγραφεί σε ένα μάθημα γονικής μέριμνας, το οποίο είναι υποχρεωτικό στην κομητεία Ντέιβιντσον. Στη συνέχεια, θα έχουν 60 ημέρες για να υποβάλουν το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Witherspoon θα προσκομίσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο σε δικαστή για έγκριση, καθώς και ένα συγκεκριμένο σχέδιο γονικής μέριμνας. Δύο ημέρες πριν γιορτάσουν τη 12η επέτειο γάμου, στις 24 Μαρτίου, η σταρ εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον σύζυγό της.

Πηγή: skai.gr