Πρώην «κουνελάκι» του Χιου Χέφνερ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις προσωπικές τους στιγμές - «Πικάντικες»… αποκαλύψεις

«Ο Χέφνερ είχε ένα χαρέμι και έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται σαν «κομμάτια κρέατος», αποκαλύπτει η Χόλι Μάντισον

Η πρώην κοπέλα του Χιου Χέφνερ, η Χόλι Μάντισον, δήλωσε ότι ο ιδρυτής του «Playboy» μερικές φορές δεν κουνιόταν κατά τη διάρκεια του σεξ, εξηγώντας ότι οι συνευρέσεις τους στην κρεβατοκάμαρα της φαίνονταν σαν «αγγαρεία».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», η Χόλι, που σήμερα είναι 42 ετών, συνεργάστηκε με τη συνάδελφό της, Μπρίτζετ Μάρκουαρντ, για ένα ολοκαίνουργιο podcast, που ονομάζεται «Girls Next Level». 

Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, οι δύο γυναίκες, οι οποίες έβγαιναν και οι δύο με τον εκδότη του περιοδικού και ζούσαν στην έπαυλη του «Playboy» στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μοιράστηκαν μερικές προσωπικές λεπτομέρειες για το πώς ήταν να κάνουν σεξ μαζί του. Οι ίδιες υποστήριξαν ότι μερικές φορές η σεξουαλική πράξη διαρκούσε μόνο ένα λεπτό και ότι συχνά έμενε εντελώς ακίνητος.

Η Χόλι Μάντισον με τον Χιου Χέφνερ

«Καμία από τις γυναίκες δεν το ήθελε», αποκάλυψε η Χόλι, η οποία ήταν με τον Χέφνερ από το 2001 έως το 2008.

Όπως περιγράφουν, ο Χέφνερ είχε ένα χαρέμι και έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται σαν «κομμάτια κρέατος», ενώ κατά τη διάρκεια οργίων τους έδινε ναρκωτικά.

«Μπήκαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρά του και ήταν απλώς η καταστροφή», λένε. «Τα φώτα ήταν σβηστά και υπήρχαν μόνο δύο γιγάντιες οθόνες τηλεόρασης που έπαιζαν πορνό… Στο δωμάτιό υπήρχαν δονητές σε όλο το κρεβάτι. Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει δονητή πριν», παραδέχεται.

«Όλοι τον φώναζαν "μπαμπά" στην κρεβατοκάμαρα, πράγμα που είναι τόσο αηδιαστικό», πρόσθεσε η Χόλι Μάντισον.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: σεξ