Πώς το ετοιμόρροπο πατρικό στο χωριό μπορεί να μετατραπεί σε lux κατοικία (φωτογραφίες)

Η φωτογραφία «πριν και μετά» ενός αγροτόσπιτου στην Ισπανία δημοσιεύτηκε στο Facebook από το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε το πρότζεκ και έγινε viral

Εάν έχετε κληρονομήσει ένα παλιό σπίτι σε κάποιο χωριό, που μοιάζει ακατάλληλο για χρήση – κοινώς ετοιμόρροπο – και πιστεύετε ότι δεν «σώζεται» με τίποτα, τότε δείτε πώς μεταμορφώθηκε ένα αγροτόσπιτο στην Ισπανία σε μια υπερσύγχρονη κατοικία. 

Μάλιστα, η φωτογραφία ανακαίνισης του σπιτιού «πριν και μετά» δημοσιεύτηκε στο Facebook από το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε το πρότζεκ και έγινε viral, με χιλιάδες likes. 

Οι αρχιτέκτονες, εργολάβοι και διακοσμητές του γραφείου ανέλαβαν τρία εγκαταλελειμμένα κτίσματα στο χωριό Castromao και τα μετέτρεψαν σε μία εντυπωσιακή, σύγχρονη κατοικία προσαρτώντας τους τρεις χώρους που ήταν αρχικά ανεξάρτητοι.

Το πρότζεκτ casa castromao εντυπωσίασε τους χρήστες των social media γιατί αφενός κατάφερε να μετατρέψει το ετοιμόρροπο κτίριο σε κατοικήσιμο σπίτι – και μάλιστα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις - αλλά κυρίως γιατί διατήρησε και σεβάστηκε το αρχικό παραδοσιακό στυλ του.

Πηγή: skai.gr