Μοναχικά γενέθλια πέρασε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία παραμένει στην κλινική όπου λαμβάνει βοήθεια για την ψυχική και σωματική εξάντληση από τον Νοέμβριο, λίγο μετά την επιστροφή της στο Μονακό.

Η επιστροφή στο Instagram
Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνε η πριγκίπισσα στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν στις 26 Δεκεμβρίου, ημέρα θανάτου του Desmond Tutu ενώ πριν είχε αναρτήσει μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με τα παιδιά της και τον Αλβέρτο, σε μορφή σκίτσου. Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Instagram με ένα βίντεο με φωτογραφίες της από την παιδική ηλικία. Το αρχικό βίντεο δημιούργησε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Charlene και το προφίλ της πριγκίπισσας τον έκανε repost στο Instagram. Στο βίντεο αυτό βλέπουμε και τα δίδυμα παιδιά της Σαρλίν, τον 7χρονο Jaques και την επτάχρονη Gabriella αλλά και τον 63χρονο πρίγκιπα Αλβέρτο.

Στο αρχικό μήνυμα το προφίλ του φιλανθρωπικού οργανισμού έγραφε χαρακτηριστικά: «Χαρούμενα γενέθλια πριγκίπισσα Charlene, σε τιμούμε για το πόσο δίνει όλο σου το είναι για να αλλάξεις τη ζωή των ανθρώπων και το να αλλάζεις ζωές είναι πραγματικά μια έμπνευση. Δημιουργήσαμε αυτό το βίντεο του ταξιδιού σου ως σήμερα για να σου δείξουμε πόσο σε αγαπάμε και πόσο μας εμπνέεις». Στον οργανισμό αυτό, η Σαρλίν είχε ρίξει μεγάλο μέρος της ενέργειάς της για να προστατεύσει τη ζωή των άγριων ζώων αλλά και των παιδιών που είχαν ανάγκη.

Άγνωστη η τοποθεσία της Σαρλίν
«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Σαρλίν έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - κρυολόγημα, γρίπη, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι πρόβλημα στη σχέση μας, είναι διαφορετικής φύσης. Οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης την έκαναν να υποφέρει από απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά και δεν έτρωγε καθόλου καλά», είχε σχολιάσει ο Αλβέρτος λίγο μετά την εξαφάνιση της συζύγου του, τονίζοντας όμως πως θα επισκεπτόταν την σύζυγό του και θα την έβλεπε και το κοινό σύντομα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις