Τρόμος για τη σύντροφο του Κέισι Άφλεκ: Ξύπνησε και ο διαρρήκτης ήταν πάνω από το κρεβάτι και την κοιτούσε επίμονα!

Η ηθοποιός του «Sunrise in Heaven» και σύντροφος του αδερφού του Μπεν Άφλεκ δεν έπαθε τίποτα - Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2021 

Όπως γράφει το «Page Six», η σύντροφος του Κέισι Άφλεκ, Caylee Cowan, φέρεται να ξύπνησε και να βρήκε έναν διαρρήκτη να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της μέσα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, το πρωί της Τρίτης 22 Ιουνίου.

H Caylee Cowan

Η 24χρονη ηθοποιός ήταν μόνη της στην κρεβατοκάμαρά της, όταν άνοιξε τα μάτια της και βρήκε έναν άνδρα λίγα μέτρα μακριά της να την κοιτάζει επίμονα. Η ίδια άρχιζε να φωνάζει κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τρομάξει τον διαρρήκτη και να το βάλει… στα πόδια. Η ηθοποιός κάλεσε αμέσως την αστυνομία, δίνοντας στοιχεία για τον σωματότυπο και τα χαρακτηριστικά του… «εισβολέα». Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τον δράστη, αφού τον είδαν να τρέχει στον δρόμο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caylee Cowan (@cayleecowan)

Κι ενώ οι Αρχές κατάφεραν να πιάσουν τον ύποπτο, αυτός φέρεται να έφυγε με κάποια από τα υπάρχοντα της ηθοποιού. Αν και δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στο σπίτι της, σύμφωνα με το «TMZ»,ο σύντροφός της, Κέισι Άφλεκ, δεν ήταν παρών την ώρα του περιστατικού.

Η ηθοποιός του «Sunrise in Heaven», ευτυχώς, δεν έπαθε τίποτα. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2021. Όπως έχει γράψει ο γνωστός ηθοποιός, «δεν ξέρω τι έκανα για να σε αξίζω, αλλά είμαι αποφασισμένος να το ανακαλύψω και να συνεχίσω να το κάνω για πάντα. Όσο χτυπάει, έχεις μια θέση στην καρδιά μου. Σ' αγαπώ».

Ο Κέισι Άφλεκ άρχισε να βγαίνει με την Cowan λίγο μετά τον χωρισμό του από την επί χρόνια φίλη του, ηθοποιό Floriana Lima. Στο παρελθόν ήταν επίσης παντρεμένος με τη Σάμερ Φοίνιξ, από το 2006 έως το 2017.

Χώρισαν, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας το 2010. Ο Άφλεκ διευθέτησε εξωδικαστικά τις δύο αγωγές παρενόχλησης και αρνήθηκε δημοσίως τους ισχυρισμούς, αλλά παραδέχθηκε ότι «επέτρεψε σε ανθρώπους να συμπεριφέρονται αντιεπαγγελματικά» σε ένα κινηματογραφικό πλατό.
 

Πηγή: skai.gr