Πώς είναι να βουτάς στο κενό από τα 15.000 πόδια; - H Rita Ora το τόλμησε! – Δείτε video

Τα πλάνα δείχνουν την τραγουδίστρια να χαμογελά και να απολαμβάνει τη θέα

Η Rita Ora ουρλιάζει, ενώ κάνει μια τρομακτική ελεύθερη πτώση από τα 15.000 πόδια με αλεξίπτωτο. Η τραγουδίστρια, 32 ετών, είναι ένα από τα αστέρια που παίρνουν μέρος στο «Running Wild with Bear Grylls: The Challenge», που κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο National Geographic. 

Ο περιπετειώδης Bear Grylls παίρνει τη Ρίτα στην Κοιλάδα της Φωτιάς, στη Νεβάδα, για να την προκαλέσει σε ελεύθερη πτώση από ψηλά. Τα αποσπάσματα από το επεισόδιο δείχνουν τη Rita να δείχνει συγκλονισμένη καθώς πετάει στον αέρα, μετά από μια δύσκολη πτήση με αεροπλάνο.

Πριν από το άλμα ο παρουσιαστής την προειδοποιεί: «Θα κάνει κρύο, θα είμαστε ψηλά, θα είμαστε στα 15.000 πόδια, έχει μείον 25 βαθμούς εκεί πάνω!». Και η έντρομη Rita Ora του απαντά: «Θεέ μου!...». 

Τα πλάνα τη δείχνουν να χαμογελά και να απολαμβάνει τη θέα. Μετά την προσγείωση και την επανένωση με τον Bear του λέει: «Μόλις βγήκα κατευθείαν έξω! Αυτό ήταν καταπληκτικό!», πριν εκείνος της πει: «Μπράβο σου Ρίτα!». Ο Bear της μαθαίνει, επίσης, πώς να σκαρφαλώνει σε βράχους, να βρίσκει νερό και να φτιάχνει δείπνο με περιστέρια πάνω από φωτιά κ.ά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Πηγή: skai.gr