Ποιο ζώδιο να αποφύγεις και ποιο να διαλέξεις να κάνεις παρέα αυτή την εβδομάδα - Η ερωτική διάθεση στα ύψη

Μην αφήσετε τους Ανάδρομους πλανήτες να σας μπλέξουν

Ο Μάιος κάνει ποδαρικό με την ερωτική διάθεση στα ύψη.

Κριός

Η εμμονή δε βοηθά πάντα γι αυτό αναρωτήσου μήπως τελικά αυτό που περιμένεις τόσο καιρό να έρθει για κάποιο λόγο δεν έρχεται. Και μήπως τελικά περιμένεις τα καλά αλλά χάνεις τα καλύτερα. Λέων τοξότης ανεβάζουν τη θερμοκρασία. Κρύο ντους ο Δίδυμος.

Ταύρος

Αν και λατρεύεις χρονοδιαγράμματα και προθεσμίες το timing αυτή τη στιγμή δε σε ευνοεί για κανένα λόγο . Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις σχέσεις αλλά με πολλά αλλά. Μακριά από Καρκίνους και Ιχθύς. Φέρε κοντά τον Παρθένο.

Δίδυμος

Στοίχημα η ερωτική εβδομάδα γιατί δεν ξέρεις τελικά που θα καταλήξεις θα κάνεις τη μεγάλη έκρηξη ή θα βρεις τα κουράγια να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Εγώ δεν παίρνω όρκο για τίποτα το μόνο που προτείνω είναι να πάρεις άδεια το συντομότερο δυνατό μαζί και τον Λέοντα στις διακοπές. Ο Κριός δεν βοηθά την κατάσταση.

Καρκίνος

Οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα γι αυτό μη δειλιάζεις να τις αρπάξεις την κατάλληλη στιγμή δίχως να φοβηθείς και κυρίως χωρίς συναίσθημα. Ο Αιγόκερως σε βοηθά να δεις γύρω σου ψυχρά και ρεαλιστικά αντίθετα ο Ιχθύς σε μπερδεύει πιο πολύ.

Λέοντας

Αν είσαι μόνος έρχονται ευκαιρίες για αναθέρμανση ενός παλιού έρωτα και φουντώνουν τα πάθη και τα μυστήρια. Δίδυμος και Τοξότης βοηθούν να το ζήσεις. Ένας Καρκίνος άλλα λέει άλλα κάνει. 

Παρθένος

Εμπλουτίζεις την καθημερινότητα σου με λόγια και λίγη τσαχπινιά, όλα αυτά δηλαδή που ήθελε το άλλο σου μισό κι εσύ τα στερούσες. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά αν μιλάμε για Ταύρο ή Αιγόκερω. Το Ψαράκι σου κάνει νερά.

Ζυγός

Όσο και να ορκίζεσαι ότι δε θα επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος τόσο επιστρέφεις σε αυτά, με περισσότερο πάθος και ένταση. Κάνε όσα λάθη θες, αλλά αναρωτήσου τι είναι αυτό που σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Αιγόκερως μένει. Παρθένος Φεύγει.

Σκορπιός

Σίγουρα Σκορπιέ μου ποτέ και κανείς δεν σε ξεχνά και κανέναν δεν αφήνεις ανεπηρέαστο. Όποιος πέρασε από τη ζωή σου πάντα έχει να θυμάται από σένα κάτι. Καλό ή κακό εξαρτάται με το τι αντέχει ο καθένας. Ο Δίδυμος δε σε αφήνει μόνο ο καρκίνος δεν παλεύεται.

Τοξότης

Αφήσου στις σκέψεις σου και στις εσωτερικές σου αναζητήσεις αυτή τη βδομάδα μιας και δεν θες πολλά πολλά. Ξεκίνα γιόγκα με τον Ιχθύ, διώξε τον Δίδυμο.

Αιγόκερως

Ώρα για επανάσταση σε όλους τους τομείς Αιγόκερέ μου. Ζητήματα καρδιάς και εργασίας σε πρώτο πλάνο και εσύ δεν ηρεμείς πουθενά. Ο Ζυγός και ο Λέοντας στο πλευρό σου, ο Υδροχόος σε εγκαταλείπει πριν από τη μάχη.

Υδροχόος

Τα μαθηματικά και οι αριθμοί δεν είναι με το μέρος σου αυτή τη βδομάδα και αυτό σε στενοχωρεί και σε αγχώνει. Κακός συνδυασμός για έναν Υδροχόο, που πέταει στον ουρανό να πρέπει να έχει επίγειες ανησυχίες. Προχώρα μαζί με τον Τοξότη και άσε πίσω τον Σκορπιό.

Ιχθύς

Μην περιμένεις τις σχέσεις σου να θρέψουν το «εγώ» σου, γιατί αυτή τη βδομάδα δεν θα το κάνουν κι εσύ θα μου στενοχωρηθείς. Κρατά μικρό καλάθι για τον Ζυγό. Επένδυσε στον Σκορπιό.

Πηγή: Savoir Ville