Πέντε εύκολα tips για να κάνεις αμέσως την κρεβατοκάμαρά σου να μοιάζει πιο stylish

Είναι πολλοί αυτοί που διακοσμώντας το σπίτι τους δίνουν περισσότερη σημασία σε κάποια δωμάτια, όπως το σαλόνι, και λιγότερη σε άλλα, όπως το υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο. Με λίγα λόγια, δίνουν όλη την προσοχή τους στους χώρους που θα δει ένας καλεσμένος.

Αρκετά πρακτικό από τη μια πλευρά αλλά όχι απόλυτα λογικό, αν σκεφτείς πως ζεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού άρα θα πρέπει να μοιράσεις ίσα την προσοχή σου. Και μπορεί, για παράδειγμα, η κρεβατοκάμαρά σου να είναι ο χώρος που περνάς τον λιγότερο χρόνο -τουλάχιστον ξύπνια- αλλά αναμφισβήτητα η διακόσμησή της είναι εξίσου σημαντική με όλο το υπόλοιπη σπίτι.

Θες σίγουρα το υπνοδωμάτιό σου να εκπέμπει μια ηρεμία, μια γαλήνη και ταυτόχρονα να είναι stylish και πρακτικό. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να είσαι interior designer για να μεταμορφώσεις την κρεβατοκάμαρά σου. Εδώ θα δεις τα πιο απλά tips για να κάνεις αμέσως την κρεβατοκάμαρά σου να μοιάζει πιο stylish.

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια δεν είναι ποτέ αρκετά

Ναι, δεν σου χρειάζονται περισσότερα από ένα μαξιλάρι σε κάθε πλευρά στο κρεβάτι σου. Ένα δεύτερο όμως μαξιλάρι, σε διαφορετικό χρώμα ή σχέδιο, θα κάνει αμέσως τον χώρο να δείχνει πιο stylish. Είναι ένα από τα πιο εύκολα και φθηνά “κόλπα” άλλωστε το να εντάξεις στον χώρο σου διακοσμητικά μαξιλάρια!

Βάλε στο κομοδίνο σου έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο

Οι περισσότεροι καταλήγουμε να έχουμε στο κομοδίνο μας κοσμήματα, κέρματα, κρέμες, φορτιστές, ακουστικά και άλλα πολλά. Για να αποφύγεις αυτή τη χαοτική εικόνα, και εάν το κομοδίνο σου δεν διαθέτει επαρκή αποθηκευτικό χώρο, μπορείς να βάλεις ένα κουτί, ένα τασάκι ή ένα μικρό διακοσμητικό μπολ για να τοποθετείς μέσα όλα αυτά τα μικροαντικείμενα. Τουλάχιστον δεν θα τα βλέπεις!

Διακόσμησε το κρεβάτι σου με μια επιπλέον κουβέρτα

Μια κουβέρτα στο κάτω μέρος του κρεβατιού είναι ένας τέλειος τρόπος για να εντάξεις διάφορες υφές και μοτίβα στο κρεβάτι σου και να κάνεις αμέσως το δωμάτιό σου να μοιάζει πιο μαζεμένο και τακτοποιημένο.

Πρόσθεσε μια πολυθρόνα ή σκαμπό

Βάζοντας επιπλέον καθίσματα σε ένα υπνοδωμάτιο το κάνεις αμέσως να μοιάζει πιο πολυτελές, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό ή ακριβό. Ένα πουφ, ένα σκαμπό ή μια πολυθρόνα λειτουργούν τέλεια. Είναι ένας κομψός και πρακτικός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις μια περιοχή που πολύ συχνά μετατρέπεται σε «νεκρό» χώρο.

Μην ξεχάσεις τα λουλούδια!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Liess (@laurenliess)

Σίγουρα έχεις ακούσει δεκάδες φορές πως τα λουλούδια και τα φυτά κάνουν τη διαφορά όσον αφορά τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Το χρώμα τους από μόνο τους θα προσθέσει σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον στο κομοδίνο σου από οποιοδήποτε αξεσουάρ υψηλής διακόσμησης που κυκλοφορεί εκεί έξω!

Διαβάστε επίσης

Το Ozark, με την τέταρτη σεζόν φτάνει στο τέλος του

Είναι ΟΚ αν τα βράδια δεν καταφέρνεις να κοιμηθείς χωρίς ένα μικρό φωτάκι;

Πηγή: savoirville