Paris Hilton: Ντύθηκε πριγκίπισσα Peach για το Halloween και οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν

Η ίδια δημοσίευσε, επίσης, αρκετές φωτογραφίες για να τιμήσει το πρώτο Halloween του γιου της, Phoenix

Η Πάρις Χίλτον έδειξε τη στολή της πριγκίπισσας Peach σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Η 42χρονη κληρονόμος φάνηκε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το Halloween, καθώς εμπνεύστηκε από χαρακτήρα της Nintendo.

Η Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον, η οποία πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε το στυλ Barbiecore, ζήτησε επίσης από τους θαυμαστές της να ονομάσουν την αγαπημένη τους εμφάνιση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Χίλτον φορούσε ένα φωτεινό ροζ φόρεμα που είχε έναν ανοιχτό κορσέ, ενώ το κάτω μέρος της στολής της αποκάλυπτε τα εντυπωσιακά γυμνασμένα πόδια της καθώς πόζαρε για τις λήψεις.

Η Πάρις Χίλτον

Η διάσημη τηλεπερσόνα και DJ συνδύασε το φόρεμά της με ροζ ψηλοτάκουνα παπούτσια και ασορτί μανίκια. Η Πάρις Χίλτον ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια χρυσή κορώνα στο κεφάλι της. 

Η Πάρις Χίλτον

Η ίδια δημοσίευσε, επίσης, αρκετές φωτογραφίες για να τιμήσει το πρώτο Halloween του γιου της, Phoenix. Στα στιγμιότυπα, το μοντέλο κρατούσε στην αγκαλιά του το αγοράκι της, έντεκα μηνών, το οποίο είχε ντυθεί σαν Elmo γιορτάζοντας το Halloween. 

Η Πάρις Χίλτον

Η Χίλτον μοιράζεται τον Phoenix με τον σύζυγό της, Carter Reum, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει τον Δεκέμβριο του 2019. Το ευτυχισμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και πραγματοποίησαν γαμήλια τελετή τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Το ζευγάρι προχώρησε στη δημιουργία οικογένειας και καλωσόρισε τον γιο της, ο οποίος γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Πάρις Χίλτον

Πηγή: skai.gr