Paris Hilton: Τρολ του διαδικτύου κοροϊδεύουν το μέγεθος του κεφαλιού του παιδιού της - «Αρρωστημένη» κριτική…

«Αν δεν ‘’ποστάρω’’ το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι σπουδαία μητέρα», ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της 

Η Πάρις Χίλτον, δυστυχώς, έχει να αντιμετωπίσει τα τρολ του διαδικτύου, τα οποία σχολιάζουν – πρόκειται για «αρρωστημένη» κριτική - το κεφαλάκι του γιου της, ο οποίος είναι μόλις 9 μηνών! 

Η 42χρονη ριάλιτι σταρ, DJ και κληρονόμος επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, για να μοιραστεί μια δήλωση στο X (πρώην Twitter), υπερασπιζόμενη τον γιο της Φοίνιξ και αναφέροντας ότι η «στοχοποίησή του είναι απαράδεκτη».

H Paris Hilton με τον γιο της

Στην ανάρτηση του κειμένου, η Πάρις Χίλτον υπερασπίστηκε επίσης τον εαυτό της που μοιράζεται φωτογραφίες του γιου της, ο οποίος γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς, όπως είπε, οι άνθρωποι θα θεωρούσαν ότι δεν είναι «σπουδαία μητέρα» αν δεν δημοσίευε κατά καιρούς κάποιες εικόνες του. 

«Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα είναι απαράδεκτη», έγραψε στην ανάρτησή της. 

«Αυτό πληγώνει την καρδιά μου πιο βαθιά από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις», συνέχισε, προσθέτοντας ένα emoji με ραγισμένη καρδιά. Πρόσθεσε ότι είχε προσπαθήσει να καλλιεργήσει «την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή», με την ελπίδα ότι θα έβρισκε ανταπόκριση.

«Αν δεν ‘’ποστάρω’’ το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι σπουδαία μητέρα και όταν το κάνω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και haters», συνέχισε με ένα δακρύβρεχτο emoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Περιέγραψε τον εαυτό της ως μια «περήφανη εργαζόμενη μαμά» και αποκάλεσε τον μικρό Φοίνιξ, «απόλυτα υγιή, αξιολάτρευτο και ότι είναι ένας άγγελος». 
«Ονειρευόμουν να γίνω μαμά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», εξήγησε και πρόσθεσε: «Ο Φοίνιξ είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου.

Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση του τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που έχουν ως ‘’στόχο’’ τους ένα αθώο παιδί». Κατέληξε με την ελπίδα ότι «οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση». 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Πηγή: skai.gr