Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα ζώδια της Γης

Αν θέλεις κάποιος να επεξεργαστεί το βιογραφικό σου ή να σε βοηθήσει να μετακομίσεις, πάρε ζώδιο της γης

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) είναι οι πιο προσγειωμένοι άνθρωποι στον πλανήτη – ξέρεις, σταθεροί, πραγματιστές και αμετακίνητοι.

Αν θέλεις κάποιος να επεξεργαστεί το βιογραφικό σου ή να σε βοηθήσει να μετακομίσεις, πάρε ζώδιο της γης. Είναι πρακτικοί και αξιόπιστοι και μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε εκείνους. Είναι επίσης ειλικρινείς και θα σου πουν ευθέως εάν η κατάστασή σου δεν οδηγεί πουθενά.

Παρόλο που είναι πρακτικά, τα ζώδια της Γης κάθε άλλο παρά βαρετά είναι. Αισθησιακοί μέχρι το μεδούλι, τους αρέσει να συλλέγουν υλικά αντικείμενα. Είναι ιδιαίτερα συντονισμένοι με τις αισθήσεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι εκτιμούν τα νόστιμα φαγητά, τη μόδα και φτιάχνουν υπέροχες playlists.

Η υπομονή τους και οι καλλιτεχνικές τους ικανότητες είναι αξιοζήλευτες. Χρησιμοποιούν πάντα το μυαλό και προτιμούν τα μακροπρόθεσμα έργα που απαιτούν πολλή ενέργεια και δέσμευση—αλλά που  πάνε παράλληλα με τις αξίες τους.

Δεν είναι τόσο κοινωνικοί, αλλά τα ζώδια της γης είναι εξαιρετικά πιστά σε όσους έχουν την τύχη να ανήκουν στον στενό τους κύκλο. Στις φιλίες αξιολογούν την ποιότητα παρά την ποσότητα.

FYI: Τα ζώδια στο ίδιο στοιχείο είναι πάντα τέσσερα ζώδια μακριά το ένα από το άλλο. Για τα ζώδια της γης, ο Ταύρος είναι το 2ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Παρθένος είναι το 6ο και ο Αιγόκερως είναι το 10ο. Αυτή η τοποθέτηση είναι κάτι που οι αστρολόγοι αποκαλούν «τρίγωνο» και φέρνει καλές δονήσεις.

Σημαίνει επίσης ότι τα ζώδια της γης τείνουν να τα πηγαίνουν καλά με άλλα ζώδια της γης, είτε ως φίλοι, είτε ως εραστές, ως μέλη της οικογένειας ή ακόμα και ως συνάδελφοι. Επίσης, τα ζώδια της γης ταιριάζουν με τα ζώδια του νερού – είναι “συμβατά στοιχεία”, που σημαίνει ότι ενώ είναι διαφορετικά, ταιριάζουν φυσικά.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι οι καλλιτέχνες του ζωδιακού κύκλου. Χρησιμοποιούν την έμφυτη αίσθηση της ομορφιάς και του αισθησιασμού τους για να πάνε παρακάτω τα όνειρά τους και εμπνέουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Έχουν άποψη για ό,τι τους ενδιαφέρει—μουσική, ταινίες, κρασί, κραγιόν—και δίνουν τις καλύτερες συστάσεις.

Είναι επίμονοι, σκληρά εργαζόμενοι, αξιόπιστοι και σταθεροί. Μπορεί να γίνουν τεμπέληδες, κτητικοί, ζηλιάρηδες και χειριστικοί. Είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια εκεί έξω επειδή δεν θα αμφιταλαντεύονται ποτέ σε θέματα καρδιάς – αν και μπορεί να φλερτάρουν με άλλους για να κερδίσουν λίγη περισσότερη προσοχή. Η σταθερή ζωδιακή φύση τους σημαίνει ότι εκτιμούν τη δέσμευση και μπορούν να είναι λίγο (εντάξει, πολύ) πεισματάρηδες.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αντιπροσωπεύουν τα αναλυτικά μυαλά του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, λογικό, πρακτικό, λογικό και λογικό. Συχνά θεωρείται τελειομανής και θέλει πραγματικά να κάνει τα πράγματα ολόσωστα. Εκτιμά την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Είναι αναλυτικοί, οργανωμένοι και απίστευτα έξυπνοι. Μπορούν να είναι λίγο εμμονικοί με τις πιο μικροσκοπικές λεπτομέρειες; Ναί. Αλλά μόνο επειδή προσπαθούν να παραμείνουν ενημερωμένοι. Η νοοτροπία του Παρθένου τον κάνει ανοιχτό στις αλλαγές.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και εργατικοί. Δεν φοβούνται να αναλάβουν την ευθύνη. Οι Αιγόκεροι είναι στωικοί και περήφανοι. Κάποιοι τους βλέπουν ακόμη και σαν ψυχρούς! Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή τους αρέσει να παρακολουθούν τις καταστάσεις να εκτυλίσσονται από απόσταση, αλλά στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Οι Αιγόκεροι αναλαμβάνουν δράση και πάντα ολοκληρώνουν αυτό που ξεκινούν. Και σε αντίθεση με την αστρολογική συκοφαντία που τους ακολουθεί, σπάνια κρατούν κακία.

Διαβάστε ακόμη:

7 Ευρωπαϊκές πόλεις με παραλίες, που αξίζει να επισκεφτείς κάποια καλοκαίρια της ζωής σου

Χρειάζομαι τελικά συμπλήρωμα διατροφής;

Πηγή: savoir ville
TAGS: Ζώδια