Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι οι γιατροί του χορήγησαν 4πλάσια δόση αναισθητικού λόγω ναρκωτικών!

Παρά το γεγονός ότι πλέον ζει μια πολύ πιο ήσυχη ζωή, ο ροκ σταρ έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά και σημαντικά προβλήματα υγείας όλα αυτά τα χρόνια

Ο 73χρονος σταρ των «Black Sabbath» θυμήθηκε τη στιγμή που ένας γιατρός αναρωτήθηκε γιατί «δεν κοιμάται ακόμα», όταν του χορήγησε το φάρμακο πριν υποβληθεί σε εγχείρηση. 
Παρά το γεγονός ότι είπε πως πλέον ζει μια πολύ πιο ήσυχη ζωή, ο Όζι Όσμπορν έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά και σημαντικά προβλήματα υγείας όλα αυτά τα χρόνια.

Σε συνέντευξή του στη «Mirror», ο Όσμπορν δεν αρνήθηκε, όπως και στο παρελθόν, ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Ο αναισθησιολόγος μου βάζει το φάρμακο και στη συνέχεια με ρωτάει πόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Του απάντησα και συνέχισα να μιλάω… Και μου λέει: ‘’ Γιατί δεν έχεις κοιμηθεί ακόμη;», αναφέρει ο 73χρονος στη συνέντευξή του. Ο ίδιος συνέχισε να εξηγεί ότι οι γιατροί του χορήγησαν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ποσότητα αναισθητικού από τη συνηθισμένη, αλλά πρόσθεσε ότι οι «άγριες μέρες» του έχουν πλέον τελειώσει.

«Αυτό που με κρατάει τώρα μακριά από τα ναρκωτικά είναι η ίδια η πραγματικότητα. Ένας από τους κύριους λόγους που έχω αγκαλιάσει την οικογένειά μου είναι επειδή είμαι εγώ καλά», λέει ο Όζι Όσμπορν. 

Πηγές κοντά στον ροκ σταρ ανέφεραν ότι ο Όσμπορν είναι 73 ετών και κάθε είδους χειρουργική επέμβαση όταν γερνάς είναι δύσκολη. Ο ροκ σταρ χρειάστηκε, επίσης, επείγουσα χειρουργική επέμβαση το 2018, αφού ανέπτυξε μια σοβαρή λοίμωξη στον αντίχειρά του, που θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει αν δεν αντιμετωπιζόταν, και χρειάστηκε να μπει σε αναπνευστήρα το 2019 λόγω επιπλοκών από γρίπη και βρογχίτιδα. Ο ίδιος αποκάλυψε τον Ιανουάριο του 2020 ότι είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον. 

Πηγή: skai.gr