Βασιλική γροθιά: O Ουίλιαμ πήρε τα γάντια του μποξ και «κατέπληξε τα πλήθη»- Δείτε βίντεο

Στο πλευρό του πάντα και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, αφού θαύμασε τις ικανότητες του συζύγου της στο ρίγκ συνέχισε την ημέρα της παίζοντας boccia, ένα παιχνίδι παρόμοιο με την εδαφοσφαίριση ή το μπόουλινγκ επί χόρτου, σε καθιστή όμως θέση.

"Ετοιμοπόλεμος" ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ αφού δοκίμασε πρώτα μερικά ζευγάρια γάντια του μποξ, επιδόθηκε στην πυγμαχία για να τιμήσει έτσι τη 10η επέτειο μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης αθλητικών προπονητών.

Ο Γουίλιαμ επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Στράτφορντ του Λονδίνου στο πλαίσιο του εορτασμών του Coach Core σήμερα.

Ο διάδοχος του θρόνου χαμογελαστός έριξε μερικές γροθιές, λαμβάνοντας πρώτα σχετικές οδηγίες από δύο νεαρούς εκπαιδευτές που βρίσκονταν εκεί.

Στο πλευρό του πάντα και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, αφού θαύμασε τις ικανότητες του συζύγου της στο ρίγκ συνέχισε την ημέρα της παίζοντας boccia, ένα παιχνίδι παρόμοιο με την εδαφοσφαίριση ή το μπόουλινγκ επί χόρτου, σε καθιστή όμως θέση.

Η πλέον ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση ιδρύθηκε από το Βασιλικό Ίδρυμα το 2012 ως απάντηση στις ταραχές του Λονδίνου με στόχο να επικοινωνήσει τα ιδανικά και τις αξίες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Πηγή: Mirror