Η Σάρον Στόουν ποζάρει με μπικίνι στο Instagram και εντυπωσιάζει - Δείτε φωτογραφίες

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, «το μυστικό για να γεράσεις όμορφα είναι να διασκεδάζεις, να έχεις καλούς φίλους και να ξεφορτώνεσαι τους αρνητικούς ανθρώπους και τις κακές συνήθειες»

Η διάσημη ηθοποιός, Σάρον Στόουν, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μια φωτογραφία με μπικίνι, ενώ στη λεζάντα έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Γιατί πάντα μπαίνω σε φόρμα όταν τελειώνει το καλοκαίρι;». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Όπως λέει η ίδια, «το μυστικό για να γεράσεις όμορφα είναι να διασκεδάζεις, να έχεις καλούς φίλους και να ξεφορτώνεσαι τους αρνητικούς ανθρώπους και τις κακές συνήθειες».

Και συνέχισε: «Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Κολυμπάω πολύ, σηκώνω βάρη, παίζω στην παραλία, ιππεύω άλογα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα. Κάνω πεζοπορία, αναρρίχηση, τρέχω πίσω από τα παιδιά μου, παίζω μπάσκετ και μπέιζμπολ, κάνω πιλάτες και γιόγκα και χορεύω μέχρι να λιποθυμήσω». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Η 64χρονη ηθοποιός, που μάγεψε τον κόσμο με τον ρόλο της στο «Βασικό Ένστικτο», πέρασε το καλοκαίρι δημοσιεύοντας φωτογραφίες της που δείχνουν το σώμα της χωρίς ρετούς ή φίλτρα, δίνοντας στους πάνω από τρία εκατομμύρια followers της μια γεύση από τη φυσική της κατάσταση.

Πηγή: skai.gr